Mit ért el Karácsony Gergely 5 év alatt Budapesten?
Nem fideszes.
:'DDDDDDD
Hajrá Vitézy!
Nem írt alá pedofil simogató szabadon bocsátást, nem haverkodik Putyinnal
és sok sok kerékpárút.
Nem fideszes, ez bőven elég.
Amúgy te mit érnél el ha a fidesz folyton gáncsolna, elvenné a pénzed és mindenhol megpróbálna tönkretenni?
Mert amúgy az elképzelései európaszerte működnek. Csak hát a vidéki tahó párt ugye megvonta az összes forrást mert kellett közmunkára meg segélykére, krumplira.
Az átlátható Budapest keretében bevezetett közösségi költségvetés például egy kifejezetten jó dolog, nekem legalábbis nagyon szimpatikus. Ha valaki nem tudná mi ez, a városlakók küldhetnek be különböző keretösszegekre pályázatokat, amikre aztán szintén a városlakók szavazhatnak, és a legjobb pályázatokat megvalósítják. Minden évben lehet pályázatokat beadni, Karácsony pedig már többször posztolt a megvalósult pályázatokról. Szerintem tök jó dolog, hogy a lakók ilyen szinten beleszólhatnak a város ügyeibe, és képviselhetnek helyi problémákat.
De nyilván a zöldfelületek növelése vagy a már nagyon időszerű felújítások elvégzése is jót tett a városnak, ahogy az egészségügy támogatása is. Hatalmas látványberuházások nem épültek, nincs is miből, de egyébként jól vezeti a várost, és remekül kezelte a válsághelyzeteket. Ne felejtsük el, hogy rögtön a nyakába szakadt egy covid járvány, egy energetikai veszélyhelyzet, majd a háború miatt egy migrációs nyomás is, és ezeket sikeresen kezelte a főváros. Nem csak azt kell nézni mit építenek, hanem azt is, hogy a problémákat hogyan kezelik. Ebben pedig szerintem nagyon is jó a jelenlegi városvezetés.
9.
Mert olyan dugót csinált a marhája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!