Az ellenzékieket a bűnöző illegális migránsok nem, de a távolkeleti munkavállalók zavarják?
1) A kötelező kvótával semmi bajuk nincs
2) A szivüket elönti melegséggel, hogy Londonban az idejét múlt Húsvét helyett Ramadanban pompázik a város, hogy
3) Hollandiában az utcán Allah-hoz imádkoznak 1000-vel
4) Jó részük nem dolgozik, Dublin utcáin sátrakban tengődik, Svédország NO-GO zónáiban bűnözik.
Ezek KELLENEK AZ ELLENZÉKNEK, IDE VELÜK.
Aztán ott vannak a Keresztény Fülöp-Szigetekről érkező munkavállalók, akik dolgoznak, tisztelettudóak és együtt lehet velül élni, azok takarodjanak vissza onnan ahonnan jöttek.
Ebben hol a logika???
Pedig van benne logika: A filippinok probléma, mert elveszik a minimálbéres állást. A migráns afrikai nem tudja, mert nem beszélni nyel és nem lenni szakma neki
Az afrikai, ha megnézed hol éltek : újrahasznosítható, természetes környezetben. Ő nem fogyaszt. Nem kell neki ájfon, nem kell plazma, nem kell GAMER PC,laptop, BMW sem neki. Elvan egy bokorkunyhóban és nézi a fákat. Nem éli fel a környezetét
Az LMP szavaival : ők jobb alapanyag😅
A kérdés az:
A MIGRÁNSELLENES fidesz szavazókat nem zavarják a filippínó és indiai bevándorlók akik kapnak lakhatást, kaját és repjegyet ingyen?
14 Ember : netto 195-ért dolgoznak. Ez így inkább kínzás
Egyébként te is elmehetsz. Fél éve hiordetnek buszsofőröket. Nincs betöültve
Nem, nem ez a kérdés, olvasd el mégegyszer.
Na mégegyszer:
- Az, ha valaki 0 migránst akar, értem.
- Azt, ha valaki válogatás nélkül elfogad minden bevándorlót, azt bár nem helyeslem, de legalábbis morális szinten értem.
- De azt, hogy illegálisan érkező, muzulmán az IGEN. Legálisan érkező keresztény munkavállaló NEM. Azt nem értem.
Afrika még mindig keresztény. Értem, szóval azt mondod, hogy semmi baj, nyugodtan jöhetnek. Hisz ők is csak dolgozni szeretnének.
Ezt a fél éves szöveget meg nem tudom honnét szoptad ki, még fel sem épültek a gyárak, de már hozatják hozzá a fideszmigránsokat
Ha kifejezetten munka céljából jön érkezik, amíg elvégzi a munkáját és nem sérti meg a törvényeket, tőlem maradhasson, ameddig akar.
Az ellenzék által támogatott migráns kvóták révén (ellenzék alatt nem az MH-ra gondolok, vagy potenciális új pártokra, vagy olyan politikusokra, mint MZP vagy MP, hanem azokra, akik ott ülnek jelenleg a parlamentben):
- nem dolgozni jönnek
- nincs hova visszaküldeni őket
- nem tartják be a törvényeket
- kulturálisan is messze vannak tőlünk.
Ezek fontosak számomra.
A baloldal szerint is. Nem az a baj, hogy jönnek, hanem hogy nem léphetnek be szakszervezetekbe ezáltal a magyar munkások rosszabb helyzetbe kerülnek úgy, hogy közben ki vannak használva ezek a távol-keleti munkások is.
A fidesz neoliberális ezért mindig a nagyvállalatok és a gazdagok érdekeit védi a dolgozókkal szemben is. Nyilván egy baloldali nem a nagyok érdekeit kell, hogy képviselje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!