Szerintem Kövér Lászlónak nem volt, vagy ha volt is azok nem milliárdos összeg, de szerintem nem volt semmilyen még milliós sem. Akkor Varga Judit, "Gerinces" Gergő, Novák Katalin. Ex fideszesek Márky Zay Péter, Hadházy Ákos.
2024. ápr. 1. 19:08
12/20 anonim válasza:
Kifelejtettem, Áder János. Szerintem neki sem volt.
2024. ápr. 1. 19:11
13/20 anonim válasza:
Teljesen felesleges ártatlan fidesz politikust keresni mert totál hiábavaló. Ha van is olyan fideszes vezető politikus akinek nem volt ismert korrupciós ügye, akkor is tutira benne volt a nagyobb mutyizásokban, mivel a fidesz ahogy minden maffia szervezet úgy működik, hogy mindenki kiveszi a részét a mechanizmusban. Tehát tutira benne volt a fél fidesz a semmirevaló lélegezetőgépek beszerzésében, vagy például még korábban a Dajcstomi féle stadion beléptető kapu mutyiban is, de ezek csak a nagydobra vert esetek amik sehol nincsenek súlyosságukat tekintve a kínaiakkal történő óriásmutyizásokhoz képest. A tömérdek akksigyárak idetelepítése, a Bp-Belgrád vasútvonal csak, hogy párat említsünk és akkor persze ott van a Tóni féle letelepedési kötvény, a Lölöékhez vagy Tiborczékhoz, vagy akármelyik NER oligarchához, strómanhoz kapcsolódó brutálisan túlárazott közbeszerzések, kivitelezések, beruházások, vagy akár a Schadl-Völner mutyi, vagy a pedofil botrány, ezek mind-mind úgy valósulhattak meg, hogy szegről-végre minen fidesz fejes benne van.
2024. ápr. 1. 23:49
14/20 anonim válasza:
Szígyí családi összefogással vett villát magának egyszer csak a semmiből:
Egyszer elkeztem egy barátnak sorolni a FIDESZ ügyeit. 2 óra után keztem elfáradni. Rendesen össze kellene írni ezeket kötetekbe, hogy megmaradjon az utókornak, mint Róma bukása. Hihetetlen amit leműveltek.
2024. ápr. 2. 03:15
16/20 anonim válasza:
13 Kezdtem volna hinni neked mikor a végén felsoroltad a kegyelmi cuccost, na azt nem kellett volna, hogy abban is minden fejes benne volt. Azért a röhejnek is van egy határa..... Kicsit elragadott a mocskolódó hév, nem gondolod?
2024. ápr. 2. 14:17
17/20 anonim válasza:
Ha a vezető fideszeseket vizsgáljuk, akkor, és ov-t annak vesszük, mondjuk esetleg, talán... vezető fideszes...
Nem! maga a fidesz, a kormány ez az ember...
Ha így nézzük a kegyelmi ügyet, akkor a fidesz úgy ahogy van érintett
Mert ugye az mindenkinek egyértelmű és világos hogy ez az(embert írjak?, vagy minek nevezzem? A nevét direkt nem írom le) ov volt aki kegyelmet adott...
2024. ápr. 2. 15:15
18/20 anonim válasza:
Meghallgattam pár riportot és elolvastam pár cikket. Talán nem idegből kellene erre is reagálni. Mi van ezzel az országgal? Olyanokat hallottam nyomorról legjobban fröcsögni akik igaz hogy nincs jachtjuk (bár irigyelnek minden ilyet), de amúgy baromira jól élnek!
Milliókat költenek erre arra. Hiteltelen. A kegyelmi ügyben én addig nem fogok senkire politikailag őrjöngeni, mint az ellenzéki megmondóemberek, amíg legalább néhány ténnyel tisztába ne lennék, vagy utána ne olvasnék. Ez az ami kiábrándító, hogy nekik csak az őrjöngésre van igényük. Ilyen bosszúszomjas csürhében én 3 mp-ig nem bízok.
2024. ápr. 2. 15:28
19/20 A kérdező kommentje:
11. Kövér Lászlónak valami alapítvány van nem? Amin keresztül ugye csapolható a közpénz.
Így emlékszem de javíts ki ha tévedek
2024. ápr. 2. 18:28
20/20 anonim válasza:
Az adóztatás alapból bűn. Volt feljebb egy válasz, hogy 2000 lélegeztetőgépre elegendő szakember van, de ha háromezret vettek volna, akkor belefér. Ki dönti el, mennyi fér bele? A te pénzedet költötték rá, amit elloptak tőled akaratod ellenére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!