Kedves fideszesek ki lehet az a Tóni Barbara Ádám a Schadl ügyben amit a független " ügyészség véletlen nem vizsgal?
Figyelt kérdés
2024. márc. 18. 11:13
A kérdező szavazást indított:
Rogán T, Rogán B, Nagy Ádám
Rogán T, Rogán B, Nagy Ádám
7 szavazat
1/16 anonim válasza:
Egyik sem, mert Rogán T, Rogán B, Nagy Ádám.
2/16 anonim válasza:
Há' micsináljanak, ha ennyibű nem tuggyák szegínyek?? :DDD
3/16 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel, mert nem merült fel, hogy "Tóni" bűncselekményt követett volna el. Bárki beszélgethet bárkivel, na és.
4/16 A kérdező kommentje:
Végülis csak egy koncesszióz akartak maguknak kiirattatni. Gondolkozz őszintén kedves fityes hívő
2024. márc. 18. 11:27
5/16 anonim válasza:
Amig nem irja meg az 0rig0, hogy Barbara veri Tónit, aki egyébként is alkoholista drogos és még lepkegyüjtő is mellé, addig nincs is ilyen ügy.
6/16 anonim válasza:
4
Esetleg felvilágosítanál, hogy milyen bűncselekményről tudsz, amit az ügyészség nem vizsgál? Ti úgy is olyan okosak vagytok, akkor láss el valami értékelhető infóval, ami nem ócska közhelyek puffogtatásában merül ki.
7/16 anonim válasza:
6, tele volt vele a média, ha én tudok róla, aki alulirottan soha nem voltam a legélesebb kés a fiókban, nem hiszem, hogy olyan nagy feladat lenne egy nálamnál jóval felvilágosultabb embernek utána járni ennek.
8/16 anonim válasza:
4: Konkrétan milyen bűncselekmény történt szerinted? Ha én azt mondom, hogy hogy beszélgetni akarok Gyurcsánnyal, akkor le kéne csukni Gyurcsányt, mert én beszélni akartam vele?
9/16 A kérdező kommentje:
Koncesszió felosztásáról volt szó te buta
2024. márc. 18. 17:26
10/16 anonim válasza:
Olyan érdekes...bezzegnyugaton ezt elintézik annyival, hogy lobbiztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!