A nők bántalmazása Magyar Péter miatt a semmibe borul, hiszen ha nincs bizonyíték csak a nő szava akkor az semmi?
Az a baj, hogy ütés-verésről beszélsz, holott ilyet még Varga Judit se mondott. Mit szeretnél, hogy menjen börtönbe, amiért hozzávágott egy nadrágot, miközben Varga Judit meg ököllel ütötte?
Szerintem hagyjuk meg ezt az ő magánéletüknek, ha pedig törvénytelenséget követett el, akkor jelentse fel, de ez így teljesen hiteltelen.
Ami az embereket érdekli, az a hangfelvételen elhangzottak, inkább erről beszéljenek. Illetve arról, hogy miért kapott kegyelmet K. Endre.
#10 te aztán igazi agymosott vagy. Csak kérdőjelezz meg pár dolgot!
Ha fiad lesz, nem sajnálnád, hogy veri a felesége? Képzeld, nők is lehetnek bántalmazók. Én igazán nem vagyok Magyar Péter fan, nem igazán kedvelem. De még mindig jobban hiszek neki, mint Jucusnak.
#11, ott a pont!
Épp ezt akarta elérni a fidesz. Hogy arról beszéljünk, hogy a magyar Heard vs Depp sztori épp hogy áll, és nem azokról a bűnökről, amiket a hangfelvételen hallhattunk, a jogtalan kegyelmekről és a mély korrupcióról, szörnyűségekről, amik az országban történnek!
"Magas pozicióban lévő nőket ezek szerint sose bántalmaztak és sose fognak, és ha fognak akkor hiteltelenek lesznek."
Leírom.újra, bár úgy sem fogod felfogni mert Fidesz-troll vagy: Varga Juditot 5 évig a TEK védte. Ilyen védelem mellett kb kizárható a bántalmazása, főleg úgy hogy ő az igazságügyi miniszter.
Bohár Dani, Te vagy az inkognitóban?
Hogy lehet valaki ennyire provokatív,mint te?
Fidesz majom.
Ne csináljunk már úgy, mintha érdekelné bárkit is Varga hazudosása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!