Ki az a Magyar Péter? Miért lett népszerű most hirtelen?
Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 15:33
1/21 anonim válasza:
Varga Judit ex-férje, aki kiszállt a NER-ből, és képes több prominens kormánypárti politikus karrierjét is bezúzni a tudásával, bizonyítékaival
2/21 anonim válasza:
A nagy ember kiküldöttje, a feladata, hogy takarja a főnöke disznóságait.
Azért lett ilyen népszerű hirtelen, mert a változást áhítozó emberek kritika nélkül megeszik azt amit a nagy ember készített össze nekik. Nem tűnik fel nekik, hogy ezt teszik.
3/21 A kérdező kommentje:
Vagyis fideszes
2024. márc. 31. 15:46
4/21 anonim válasza:
Szerintem igen, de most tagadja ezt.
5/21 anonim válasza:
Tíz-egynéhány éven keresztül hithű NER-káder volt. Most hirtelen megvilágosodott. Többek kétlik, hogy a nagy ember tudta nélkül ez végbemehetett.
6/21 anonim válasza:
Az hát. Nem tagadja. Figyeld meg, hogy kizárólag Rogán van neki becsípődeve. Orbánról a Partizán riportban is rébuszokban beszélt. Simán koalícióra lépne a fidesszel. Sztm Rogán meghúzta Juditot, nem tudok elképzelni más érzelmi okot, amiért ennyire dühös rá
7/21 anonim válasza:
Továbbra is a maffiához tartozik. Most ö lett kirakva a szinpadra elöadást tartani.
8/21 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem hogy egyesek miért követik feltétel nélkül? Messiást látnak benne? Szerintem vannak ott dolgok neki a szőnyeg alatt.
2024. márc. 31. 15:55
9/21 anonim válasza:
Mert van egy életképtelen, kétségbeesett tömeg, akik annyira változást szeretnének, hogy a vágyak felül írják a racionalitást. Ezért fognak megint pofára esni.
10/21 anonim válasza:
Én meg azt nem értem egyesek miért hisznek még mindig abban, hogy majd Gyurcsányék váltják le a fideszt. Ebbe beletartozik az egész ellenzék ugy ahogy van. Na az az igazi messiásvárás, csodában hisznek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!