Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Modern, európai gondolkodású...

Modern, európai gondolkodású budapestiek! Nem féltek, hogy dr. Brenner Koloman főpolgármesterré választása esetén eltörli az elmúlt évek kerékpáros fejlesztéseit?

Figyelt kérdés
Nagykörúti, Üllői úti, Váci úti stb. kerékpársávok eltörlése, Lánchíd visszajátszása a komplett forgalomnak, bringás forgalom kitiltása az 5-ös főűt végéből és még sorolhatnánk.
márc. 31. 00:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve autópártiak, ti mennyiben bíztok benne, hogy a győzelme után megtartja a szavát?
márc. 31. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a Koloman soha nem lesz főpolgármester, a kutya nem fog rá szavazni. De a közlekedési változásók jók lennének.
márc. 31. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
A kérdésben említett figurát ismernem kéne?
máj. 21. 13:52
 4/6 A kérdező kommentje:

#3 Ha Budapesten élsz és részt veszel az önkormányzati választásokon, igen. Máskülönben hogy hoznál érdemi, nemcsak a saját, de mások életét is nagyban befolyásoló döntést?

Persze ha máshol élsz, nyilván nem kell ismerned, én sem ismerem az összes dunaharaszti meg nyíregyházi jelöltet, szintén nem kell ismerned, ha úgysem szavazol.

máj. 21. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Budapesti vagyok, tudom kire fogok szavazni, megnéztem a figurát a wikipédián nem nagyon érdekel.
máj. 21. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Visszalépett. Már csak Bubisvíznek kéne és akkor talán fejlődne is a város.
máj. 21. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!