Magyar Péter várhatóan csatlakozik majd valamelyik kisebb párthoz, ahol átveszi az irányítást?
Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 21:27
1/8 Ghgj válasza:
Valszeg valami olyan párthoz fog csatlakozni, ami csak be van jegyezve, de nincs támogatottsága.
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg igen, fidesz mindent megtesz hogy akadályozzon
3/8 anonim válasza:
Eléggé püfölikmár, nagyon brutál módba kapcsolt a karaktergyilkoló gépezetet. Előbb túl kell élnie.
Én drukkolok neki, mert szerintem embertelen amit vele művelnek csak azért mert kicsekkolt egy szektából.
4/8 anonim válasza:
Miért hagynák, hogy egy idegen átvegye egy pártban az irányítást?
5/8 anonim válasza:
3# hát fb oldalon megafonos féléket látom, tiltom kifelé a picsába.
6/8 anonim válasza:
Szerintem Vona pártjához fog csatlakozni. Vona indul miniszterelnök jelöltként. Ezért is mondja mindig, hogy nem akar miniszterelnök lenni.
7/8 Szolovjov válasza:
Ki a tököm az a Magyar Péter?
8/8 anonim válasza:
Biztos találnak valakit aki eladja a pártját pár millióért, valószínűleg már többen is jelentkeztek.
Magyar Péter elméletileg jogász, és biztos mások is figyelnek arra hogy ne tudják kihúzni alóla a pártot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!