Magyar Péter elég semmitmondóan reagált Varga Judit interjújára, meg sem próbált tagadni semmit az elhangzottakból. Ezek után biztosra vehetjük, hogy Varga Judit az igazat mondta el?
" De Magyar Péter átlépett egy határt."
És ezt Varga Judit úgy reagálta le, hogy rajzolt egy még távolabbi határt és áttolta rajta a gyerekeit. Minimum azt tudom mondani, hogy megérdemlik egymást, de talán mostmár ideje lenne közügyekkel is foglalkozni.
"18 Szerintem a kapcsolaton belüli bántalmazás ugyanannyira közügy, mint a többi."
Társadalmi szintre kivetítve persze, de itt Varga Judit személyes magánéletéről van szó. A gyógyszeradó is közügy, de az nem, hogy te személyesen nem tudod megengedni magadnak a napi cataflam-t. A gyermekétkeztetés is közügy, de az nem, hogy én személyesen mindig is utáltam a meggyleves az iskolában. Varga Judit esete annyiban lehet speciálisabban közügy, hogy kvázi beismerte a nepotizmust és azt is, hogy meglehetett zsarolni az igazságügyi minisztert, csakhogy a kérdés meg úgy általában a fideszes visszhang nem ezekre a közügy-érzékeny pontokra reflektál/koncentrál. És mind tudjuk, hogy miért nem.
@22: az adott időszakban konkrétan pont Varga Judit volt a felelős ezen terület jogi kereteiért. És ő éveken keresztül azt bizonygatta, hogy ebben az országban minden rendben van e téren...
Szóval szerinted akkor hazudott miniszterként vagy most hazudik magánemberként?
Ez nagyrészt nem a jogi eset bántalmazás, hanem személyiségzavar amit állít.
A jogi eset mikor nincsenek igazából célok, egyszerűen agresszív a férj pl. Ha valaki manipulál, vagy verbálisan bántalmaz, azt nem lehet büntetni, vagy csak kis részben, de fel lehet hívni rá a figyelmet hogy miről van szó, esetleg ha közéletet érint. Viszont hogy igaz vagy sem, azt nem tudhatjuk. Engem ez a hazudik szóval dobálózás marhára nem érdekel, mint ahogy a pure politika sem. Az érdekel mi hogy működik, mindenesetre érdekes ügy.
Erről a nőről süt a hazugság.
Előadja,hogy verte a férje,de az Isztambuli egyezményt mégsem akarta ratifikálni.
Ami direkt a bántalmazott nők érdekeit szolgálta volna.
Politikai hisztinek nevezte.
Egy politikai hulla lett,és bábuként vet be mindent,hogy engedelmeskedjen a főnökeinek.
Magyar Péter okosan és nagyon korrekten állja ennek a tolvaj bandának a lejárató kampányát.
Remélem van még nála jó pár kompromittáló felvétel,amit a megfelelő pillanatokban szépen kirak a nyilvánosság elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!