Magyar Péter elég semmitmondóan reagált Varga Judit interjújára, meg sem próbált tagadni semmit az elhangzottakból. Ezek után biztosra vehetjük, hogy Varga Judit az igazat mondta el?
#10 ez nem tipikus fideszes módszer, hanem egy egyszerű módszer.
Egyébként MP nem volt mindig ilyen, tanul a hibáiból. Amikor először kezdték ezt rebesgetni, MP nagyon hevesen és részletesen reagált, hogy ez miért nem igaz, és elmondta, hogy ő hogyan emlékezik arra az esetre. A kommentekben többen is reagáltak rá, hogy ez nem volt túl jó ötlet, nem szabad hagyni, hogy belerángassanak a botrányba.
Szerintem egyszerűen felfogadott egy kommunikációs szakembert, aki azt tanácsolta, előbb nyugodjon le, és inkább sértegetés és mocskolódás helyett reagáljon logikusan, higgadtan, emberként.
#14 Judit miért nem beszélt erről egészen idáig? Miért röhögte ki a bántalmazott nőket védő Isztambuli egyezményt? A kormány miért hagyta, hogy bántalmazzák az igazságügyi minisztert? Miért a magánéletükről beszélünk ahelyett, ami a hangfelvételen szerepel?
Inkább kérdezz, kedves fideszes, minthogy mindent azonnal elhiggy!
Nem semmitmondó, hanem lényegretőrő. Legalábbis, azok alapján, amit olvastam az fb bejegyzésében. Teljesen korrekt. Így működik a Göbelsi propaganda.
Csaladi szennyes vs korrupciós ügy.
@15: Jucus gyakorlatilag azt ismerte el, hogy végighazudta az egész hivatali idejét.
Vagy azt, hogy ami normális esetben súlyos bántalmazás, az a NER vezetőségében teljesen normális viselkedés.
Nem tudom, melyik a nagyobb öngól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!