Varga Jucus akkor miért nem sírt, mikor kegyelmet járt ki a pedosimogató K Endrének?
"Novák Katinka bólintott rá és ő meg nem ellenkezett, mert ez volt a szokás..."
Gondolom, ha a te gyerekedet zaklató pedofideszest engedték volna futni, akkor is ilyen elnéző lennél, mert az a szokás...
A kegyelemhez kellett a pedofideszes Jucuska miniszteri ellenjegyzése is. Ő meg röhögve megadta.
"Gondolom, ha a te gyerekedet zaklató pedofideszest engedték volna futni"
Ostobenkó, K.Endre sohasem volt pedofil, de ráhúztak egy ügyet, hogy egy VALÓBAN pedofil igazgatónak segített megúszni egy ügyet.
Szerintem nyugodtan bújj vissza a köved alá a DK pártszékházban...
Igazából szarsz te vastagon a gyerekekre, meg bárkire, csak cirkuszolni és hazugságokat terjeszteni akarsz. Szánalom. Ezért nem lesz kormányváltás, amíg a DK (és hasonszőrű követői) jelen van a politikai palettán...
"de ráhúztak egy ügyet, hogy egy VALÓBAN pedofil igazgatónak segített megúszni egy ügyet."
Az talán nem zaklatás, hogy visszaél a hatalmával, fenyegetőzik, a gyerekeket a vallomás visszavonására kényszeríti? Hogy öngyilkosságba hajszolnak egy áldozatot? Szerinted ez csak "ráhúzás"?
És kegyelmet adni ezeknek? Az okés? Ha Jucus sz.rik az áldozatokra, az rendben van? Támogatod őt? Te is így tettél volna a helyében? Elengedted volna Endre bácsit? Mert "így szokás"?
Na, csak őszintén!
"Az talán nem zaklatás, hogy visszaél a hatalmával, fenyegetőzik, a gyerekeket a vallomás visszavonására kényszeríti?"
Az egész ügy büdös. Ugyanez a bíróság, ugyanez az ügy: egy másik valóban (és bizonyítottan bűnös) pedofil nevelőt, akit pont K.Endre jelentett fel, felfüggesztettel elengedtek. A te "pedofideszes" K.Endréd bemószerolt egy pedofil nevelőt, aki 5000 ftokat fizetett a légyottokért. Ha K.Endre támogatja a pedofilokat, miért tette ezt? Többen K.Endre mellett tanúskodtak volna, de nem volt kíváncsi a "hiteles" bíróságod a vallomásokra...
Nem volt semmiféle fenyegetőzés és kényszerítés. Az ügy "koronatanúja" egy hazudozó hírében áll (drogos, fogyatékos, stb).
Az öngyilkosságról nem hallottam, és szerintem nem köthető semmi ilyesmi K.Endréhez, max az igazgatóhoz!
"Jucus" nem szart az áldozatokra, nem támogatta a kegyelem adását, tehát utána is nézett.
K.Endre történetét olvasva én az egész ügyet újra vizsgáltam volna, független szakértőkkel. Simán elképzelhető, hogy pont fideszes nyomásra került börtönbe anno. Mert végül nem tudta megvédeni a nagykutya igazgatót. Zavaros az egész történet.
Az egy külön csavar, hogy még most is próbálja az igazát bizonyítani. És az "áldozat" azért visszakozott, mert nem akarta hogy hamis tanúzást húzzanak rá, ezt mondta is az interjúban. Miért lenne hamis tanúzás? Korábban hazudott, vagy most?
""Jucus" nem szart az áldozatokra, nem támogatta a kegyelem adását"
Az igazságügyi miniszter ellenjegyzése nélkül NINCS megadott kegyelem. Ergo támogatta. Ha már kamuzol, ne ilyen egyértelmű módon tedd.
A lényeg, hogy téged nem zavarna egy szabadlábon járkáló K Endre. Köszönjük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!