Miért elitélendő ez?
Néhány napja volt egy családi összejövetel nálunk. Egy idő után elöjött a politika. Én nem akartam belemenni, mert tudom, hogy veszekedés lenne a végén. Mégis egyik rokonom belekérdezett, hogy én kire szavaztam a választásokkor. Csak annyit mondtam, hogy nem szavaztam senkire(ami igaz is). Erre jött, hogy nekem ez lett volna az első szavazásom, azon az egy szavazaton is sok számít. Erre nem válaszoltam, mert tényleg nem akartam veszekedni. De ő csak nem hagyott békén. Csak mondta és mondta. Végül, mikor látta, hogy nemfog tudni velem a politikáról beszélni elment.
Nem igazán értem, hogy miért baj az, hogy én nem szavaztam a választásokon. Őszintén nem láttam értelmét. Nem volt olyan párt, amivel szimpatizálni tudtam volna és elvileg, a választásokon a szavazóképes emberek fele nem szavazott, ami elgondolkodtató.
Nektek mi a véleményetek erről?
Ha lehet az olyan kommentek kíméljenek, akik meg szeretnének győzni, hogy a követkwző választásokon szavazzak erre meg arra a pártra.
"A szavazás még mindig egy lehetőség és nem kötelezettség."
A levegővétel is, akkor mi alapján döntöd el, hogy élsz az egyikkel, míg a másikkal nem?
A törvények betartása sem létszükséglet, gyanítom mégsem szeged meg az összes törvényt csakúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!