Elitélendő, hogy DKs ként MZPre szavaztam?
Figyelt kérdés
Sokkal szimpatikusabb Dobrev Klára mint MZP, mindig is DKs voltam de ma MZPre szavaztam mert tudom hogy csak vele győzhetünk és utána úgyis a DK fog irányítani..2021. okt. 10. 15:04
2/12 IV. KecskeShajt válasza:
Miért lenne elítélendő?
Mondhatjuk, hogy az eszeddel szavaztál és nem a szíveddel.
3/12 anonim válasza:
Több ilyen DK-s szimpatizáns kellene.
4/12 anonim válasza:
Dk-sként neked már csak felfelé van út.
Ha ezt nyíltan vállalod, nincs semmi, ami miatt szégyenkezned kellene.
5/12 anonim válasza:
Egy dk-s sosem szavazna mzp-re.
6/12 anonim válasza:
Legyél büszke magadra. Igaz, ebben a büdös helyzetben már majdnem mindegy, hogy kire szavaztál, csak ne a mostaniakra!!
9/12 anonim válasza:
Nem elítélendő. Nekem szimpatikus Dobrev, és akár támogatnám is, ha nem az lenne több évtizede, hogy a régiek adogatják egymásnak a stafétát, és csak egyre élhetetlenebb az ország. Sokaknak elegük van a Fideszből, de Gyurcsányból is, Dobrevnek a férje miatt kevesebb az esélye, hogy legyőzze a Fideszt. Ha sikerül a kormányváltás, és sikerül eltakarítani a mocskot, még akár egy következő választáson szavazok is Dobrevre, de most szerintem nem neki van itt az ideje.
10/12 anonim válasza:
Te sosem voltál DK-s egy Márki-szaktás vagy, aki így próbál másokat meggyőzni. Ezt még gyakorolnod kell, öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!