Fideszesek, nektek tetszik Rogán Antal 1,2 milló forintos széldzsekije?
Figyelt kérdés
A kínai áruházban 3000 Ft-ért különbet veszel, de az adófizetők pénzéből semmi se drága.
márc. 25. 19:56
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok, és szerintem nagyon szép dzseki, Tóni megdolgozott érte.
Fideszes vagyok és elég gagyi ez a dzseki ennyi pénzért, de akkor is jó helyre ment az adóm.
Nem vagyok fideszes és nekem tetszik ez a dzseki, csak az nem tetszik hogy a mi adónkból van.
Nem vagyok fideszes és gusztustalan, hogy ezek annyi közpénzt tolvajlanak el, hogy már semmi se elég drága nekik, ez a dzseki pedig ocsmány.
20 szavazat
2/12 anonim válasza:
Ezek a büdös parasztok olyanok itt magyarországon mint az istenek. Nézd meg amilyen pöffeteg, dagadt, potrohos cigány módjára jár orbán is. Lesüt róla az arrogancia és a lenézés mindenki más iránt.
Még szerencse hogy a fidesz szavazók erre vágynak. :D
3/12 Gál Gábor 2024 válasza:
Nem vagyok fideszes, de ne legyünk már fennakadva, hogy az ország egyik első embere drága holmikban jár. 1,2 millió még nem is vészes, háromhavi átlagfizetés.
4/12 anonim válasza:
Semmi bajom azzal, hogy vannak luxusmárkák, amik ilyen dzsekit gyártanak.
5/12 anonim válasza:
Fideszes voltam azt vesz amit akar kit érdekel engem nem.
6/12 anonim válasza:
Kit érdekel? Hordja , ha neki tetszik. Ha nekem annyi pénzem lenne én is vennék feleslegesen drága göncöket. Meg ti is, csak nem valljátok be :D
7/12 anonim válasza:
Megkérdezzük előtte Viktortát, majd válaszolunk rá.
8/12 anonim válasza:
Sok birka ezen csámcsog, Igaza van a 6-osnak.
9/12 anonim válasza:
Az ilyenek azok, akik ilyenkor a leghangosabban hőbörögnek, hogy drága s ronda, turiba jobbat talál. Aztán ha pénzhez jutnak, első körük a GUCCI üzletbe van, ahol megveszik a legízléstelenebb ruhákat.
10/12 A kérdező kommentje:
9# Nyilván magadból indulsz ki.
márc. 25. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!