A nyugíjasoknak tetszik Magyar Péter?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok a kérdés erről az emberről, de ő meg tudná szolítani a kiábrándult DK szavazókat?márc. 22. 10:40
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
21 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem nekik I.iktor az istenük.M.Péter csak piperkőc aki összefogdossa az eltévedt fideszeseket.
2/10 anonim válasza:
Talan a kiabrandukt fideSS szavazokat kellene.
3/10 A kérdező kommentje:
Ha a DK elpusztul vele együtt pusztul a fidesz is. Ha Magyar el tudna csábítani a DK-tól elég szavazót az nagyon hasznos lenne
márc. 22. 11:06
4/10 anonim válasza:
Igen, tetszik, "kezelésbe" vehetne a fiúcska. 😏
Manyika, Budapest, 74 éves.
6/10 A kérdező kommentje:
Az is lehet, de lehet hasznos a DK eltakarításában
márc. 22. 12:10
8/10 anonim válasza:
feri és klára halálával szűnik meg a dk ehhez petinek nem sok köze van
9/10 anonim válasza:
Nem vagyok nyugdijas, de szerintem nagyon szexy
10/10 anonim válasza:
Toroczkay sokkal jobb kiállású és jóképűbb és még mosolyogni is tud Péterrel ellentétben, meg értelmesen beszél, kiválló szónok. Minden pártállástól függetlenül nekem ő a kedvenc, ha férfit kellene választanom a mai felhozatalból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!