Ma 18:30kor fontos infó Magyar Pétertől, le fog esni az állunk?
Figyelt kérdés
márc. 25. 12:41
21/27 anonim válasza:
Bocsánat a kérdésért, de ma mit tesz ki? Én úgy tudom, hogy holnap teszi ki a hangfelvételt.
22/27 A kérdező kommentje:
Ma 18 óra 30 perckor közzéteszek a Facebook oldalamon és Youtube csatornámon egy interjút, amelyben elmagyarázom az állításaimat alátámasztó hangfelvétel keletkezésének és nyilvánosságra hozatalának okát és körülményeit.
Holnap 9.00 órakor pedig nyilvánosságra hozom a hangfelvételt.
“A törvényeket megszegő hatalommal szemben az ellenállás nem lázadás, hanem jog.”
II. Rákóczi Ferenc
márc. 25. 15:55
23/27 anonim válasza:
22#... pelenkát időben vedd fel...🤣🤣🤣
24/27 A kérdező kommentje:
Nyomi fideszes, nyugi van, bukni fogtok, de sajnos az nektek is jót fog eredményezni :( hisz az álomvilágotokból valóság lesz!!
márc. 25. 15:57
26/27 anonim válasza:
6-os vagyok:
"Még holnap se esik le az állunk. Annyi lesz a felvetelen h V. Judit és M. Péter a vacsora mellett beszélgetnek, azt szevassz. Ha rogán vagy vitya lenne a felvetelen akkor lenne botrány, de nem ők lesznek. Szóval Peti ebbe belefog bukni szerintem."
Ugye hogy mondtam? Köszi a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!