Az igaz, hogy vidéken csak az M1 van bekötve meg csak a Kossuth-rádiónak van frekvenciája? Akkoraz Eu miért nem sugároz ráidót meg tévét a szomszédos országokból, mint annó a Szabad Európát?
Nem igaz, ott is van rtl, atv, youtube.
Aki nem érti, hogy mi van vidéken és erre hivatkozik, az nem ismeri a mai Magyarországot:
-Nincs más munkavállalási lehetőség, ha nem akarsz elmenni 12 órázni egy multihoz, sokszor 5 várossal arrébb, mint a helyi Lölő, aki tuti, hogy be van kötve a rendszer
-Nincs más bolt a faluban, csak a helyi vállalkozóé, aki neres "működési engedély nélkül" egészen biztosan nem működhet tovább, ha bezár a bolt, a legalapibb bevásárláshoz is buszra, vonatra kell ülni és ezeket a viszonyokat a végtelenségig lehetne sorolni, a helyi iparosembertől, a szerelőkön át, mindenkihez.
Ez a kérdés csak vicc ugye?
A Pestieknek a megyeszékhelyek is vidék :D Gondolod, hogy ekkora városokban nincs minden? Faluban is van egy rakás tv csatorna, Internet.
Bár Pestiektől minden kitelik. Pesti ismerősök rácsodálkoztak, hogy itt ugyanazok a filmek mennek a moziban, mint Pesten. Hát, nem b... meg, mit gondoltok, hogy itt a 3 évvel ezelőttieket játsszák? :D
Igen, továbbá lovaskocsival közlekednek, kútról hordják a vizet és népviseletben járnak.
(Azok kedvéért, akik még sosem jártak a Nagykörúton túl: ez irónia volt, valójában nem igaz.)
6, Belpesti ficsúr vagyok, aláirtan, de a 2es kommentet is én irtam.
Ugyanúgy nem igaz, az, hogy csak a médiaviszonyok miatt nyer 0rbán vidéken, mint az, hogy, a belpestiek nem tudunk arról, hogy mi van vidéken.
Van család, rokonság, vannak barátok.
Nem, csak elmaradottabb a gondolkodás.
Azt hallják meg, amit akarnak.
Semmi nem érdekli őket, csak, hogy milyen támogatást kap, ha gyereket csinál.
Ez a szolga életmodell számukra csodálatos, persze ezért is van minden sarkon kocsma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!