Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar azt fogja mondani...

Ha Magyar azt fogja mondani hogy azért nem tudja bemutatni a felvételeket mert Rogánék ellopták, attól még itt teljes marad?

Figyelt kérdés
márc. 24. 19:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10. Azért ez nem biztos.. Márki-Zay esetében láttuk azt hogy az elején a közleménykutatások bizony elég erős arányt mutattak MZP esetében csak utána azért ő is elrontotta valljuk be.

Valamint csak azért szavaznak a fideszre ezek a fideszre mert nincs jobb, Gyurcsány miatt főleg

márc. 25. 07:17
 12/20 anonim ***** válasza:
#11 Mindez igaz. Azonban ezek igazak lesznek később is, a mostani választáson is. Ezért mondtam, hogy semmi nem fog változni némi kis átrendeződésen kívül az ellenzéki oldalon.
márc. 25. 08:08
 13/20 anonim ***** válasza:
#11 nem ő rontotta el hanem turbó uzemmodba kapcsolták a lejarato kampányt és a "bizonytalanokat" máris meggyoztek. Ugyanez lesz magyar sorsa is sajnos.
márc. 25. 08:37
 14/20 A kérdező kommentje:
13. Ez nem igaz valóban mondott hülyeségeket, valamint Gyurcsánnyal összeállt, ez tény, ehhez nem kell megafon
márc. 25. 08:42
 15/20 A kérdező kommentje:

13. Ez eléggé egyértelmű kijelentése volt... ehhez nem kell megafon..

[link]

márc. 25. 08:46
 16/20 anonim ***** válasza:

De, ez pontosan egy kiforgatasa a dolognak.

MZP "osszeallt" az ellenzéki pártokkal, de ennek nem az volt a célja hogy ő Gyurcsányt hatalomra juttassa. Hanem hogy osszefogjak azokat az embereket akik NEM KÉRNEK A FIDESZBOL. Mert hogy sok ilyen ember van. Hiszen kB 2-3 millió Fideszes van a 10 milliós országban, ergo nagy részünk nem az.

Az a baj hogy sem akkor sem azóta nem jutott még el odáig ez a 7 millió idióta hogy osszefogjunk és hamarabb szavazzunk egy sánta kutyára mint a Fideszre. Nem jutottak még el oda hogy BÁRMI jobb lenne mint a fidesz és hogy nem azon kéne vitatkozni hogy DK vagy momentum vagy akármi, hanem azon hogy a fidesz takarodjon és ha egyszer végre sikerült eltakaritani őket, ami csak osszefogassal sikerülhet akkor vitatkozhatunk azon hogy a másik oldalon ki a jobb.

De jelenleg kvra nem tartunk ott hogy számítana azon vitatkozni hogy DK vagy momentum vagy bármelyik másik mert egyik ellenzéki párt sem fog önállóan választást nyerni SOHA.

Visszaterve a mondatra, mzp ezzel arra célzott hogy Gyurcsány kussoljon már, hagyja abba a kampány kellős közepén az összefogás szethuzasat mert kontraproduktiv mindkettőjüknek. Ezzel akarta megertetni vele hogy azzal amit csinált a kampány alatt saját magának is ártott. De megertem hogy a ketbites szavazok ezt nem tudtak értelmezni.

márc. 25. 08:56
 17/20 A kérdező kommentje:

16. Ez a baj hogy cirkusz volt köztük...

Sajnos ezek olyan összefüggések amiket át kell látni intelligencia kell hozzá.. sokkal butàbban és egyértelműen kell fogalmazni az átlag szavazóknak, a bizonytalan szavazóknak is..

márc. 25. 09:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Ebben egyetértünk. Az átlag magyar a két szavas mondatokbol ért és pont. A Fidesz ezt felismerte és pont olyan primitiven is fogalmaz. Minek is tornek magukat olyanokkal mint hogy intézkedés tervet mutassonak fel az elkovetkezendo 4 évre ha elég hogy miniferiznek egy kicsit és már győztek is?!

Igen, sajnos ez a szomorú valóság. Mzp hibája talán ott bujkált hogy alomvilagban élt és azt gondolta osszefogassal, fair playel és jó tervekkel lehet győzni. Én azért nem tudom annyira hibáztatni mert bevallom én is hittem benne 2 évvel ezelőtt hogy nem ilyen buták az emberek és hogy belatja mindenki hogy ez van, össze kell fognunk, mert ha mindenki külön külön van azzal semmit nem érünk el.

Csalódtam. Nem követem el újra azt a hibát hogy túlbecsülöm a magyarokat. Úgyhogy nem igazán tudok hinni magyar Péter sikerében sem, bármilyen jól is indult a dolog.

Természetesen ha arról van szó támogatni fogom, de hinni már nem tudok.

márc. 25. 09:14
 19/20 A kérdező kommentje:

18. Viszont ha Magyar szintén kétszavas válaszokat ad akkor jobban lehet esélye pl. ilyen egyszerű válaszokat ad "soha nem kötök koalíciót Gyurcsány Ferenccel"

[link]

márc. 25. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, így lehet esélye és látom hogy ezt is csinálja. Nyilván ragadt rá a Fidesztől valami. De számomra annyira primitív, ripacs viselkedés ez. Értem hogy manapság ez a nyerő taktika csak olyan érzésem van mintha egy bölcsödében ülnék és hallgatnam ahogy az ovoneni beszél a gyerekekhez. Gügyögve, gagyogva ahogy a gyerekek értik.
márc. 25. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!