Magyar Péter frusztrációját, az okozta, hogy a felesége többre vitte mint ő?
[ma 13:46]: "Szerintem inkább az zavarta, hogy egy maffiaállamnak dolgozik a felesége!"
- Ez bő egy évtizeden át nem zavarta. Csak amikor őt elbocsátota közös munkaadójuk, a maffiaállam. :)
Most viszont próbálja helyrehozni az országot, hiába volt a rendszer része.
Hadházyban is bíznak az emberek, pedig ő fideszes POLITIKUS volt.
"Az ex-Magyar család magánélete agyon van tárgyalva."
Nem lett volna tárgyalva, Varga Judit nem lépett volna színre, ha egész családját nem háborítja fel MP álszent hazug dumája.
A felvétellel eddig tudta sakkban tartani, de miután kiadta, most már szabad a pálya és Varga Judit kiadhatta magából a sok évnyi sérelmet.
A felvétel pedig politikailag lufi, ennyit nem ért, hogy végül Magyar Péterre sokkal nagyobbat ütött vissza Varga Judit, a Hajdú riporttal.
Valószínűleg perek sora indul MP ellen, megnézném, hogyan áll majd a szája...
Petőfinek képzelte magát, ja én Napóleon vagyok különben, alá is írom:
Napóleon
Nem. Sokkal lényegesebb, hogy egy ilyen ember ne juthasson politikai pozícióba.
Ne vezethessen embereket orruknál fogva.
Miközben ugyanazokat prolinak tartja.
Amit a gyermekei anyjával művelt, nagyon beteges.
Fideszes trollok próbálják nyomni a hülyeséget, az egész csak figyelem elterelés arról amiről
beszél - a kormány egy jól működő maffia.
Nincs még 35. szám, mindamellett a fórumokon gyakran lehet találkozni paranoid konteós hajlamú emberekkel (szeretnek fórumozni), akik mindenben háttérhatalmi összeesküvést, hátsó szándékot vélnek felfedezni, akik nem hiszik el még a Holdra szállást sem (ami stúdiófelvétel volt nyilván).
Tapasztalataim szerint nekik hiányzik valami az agyukból, ami a realitásérzékelésért felelős.
"Családjogi ügyvéd: Hitelesek Varga Judit szavai, hetente adják elő nekem ugyanezt az ügyfeleim"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!