Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted a gazdagok ellen...

Szerinted a gazdagok ellen kell lépéseket tenni és ha igen miket?

Figyelt kérdés

2024. márc. 24. 09:03
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

30-as

Egyenlőre a Marx féle kommunizmust egyenlőre nem lehet én szerintem sem megvalósítani ,de ettől függetlenűl még abba az irányba kellene fejlődni ,hogy közelebb kerüljünk hozzá.

Sokan nem tudják ,de a kommunizmus az a állapot ,amikor az osztályok megszünnek vagy egybe olvadnak és ,ha ez bekövetkezik akkor már nem lesz szükség meg az államra sem.Az én olvasmányaim szerint ez a kommunizmus.

Mikor ,csak köztulajdon van,nincs pénz,nincs piac ,csak elosztás van stb.

2024. márc. 25. 10:36
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Az alapeszme szerintem jó és igazságos lenne, csak szembemegy az ember rosszabb fajta önző vad törtető elnyomó alaptermészetével és az alap lustasággal is. Ezért ez csak kisebb kommunákban működik ahol válogatott emberanyag van. Ahol sok a rossz ember a ,farkas amelyik azt nézi melyik birkát lehe megenni, a harácsoló, az agresszív, a felsőbbrendűség komplexusos, ott félremegy a dolog nagyon hamar. Sok lojális, empatikus, segítő, nyugodt dolgos és logikusan csapatban gondolkodó emberrel menne a dolog , de ilyen szűrt emberanyagot nem lehet elképzelni és fenntartani országos szinteken.
2024. márc. 25. 11:24
 33/37 A kérdező kommentje:

32-es

Ezért kellene előtte egy népírtást véghez vinni ,ami rasztólmentesen történik.Szóval ,aki nem normális az megy a börtönbe ,ha valami gyilkosságot köövetettel vagy valami súlyosabb bűnt akkor kivégzik.

Az elmebeteket szóval a nem normálisokat(akik nem követek el olyan bűnt ,de agresszívak ,zaklatnak másokat,stb) pedig bezárják az elmegyógyba ott vagy meggyógyúl vagy meghal.

Persze vannak olyan elmebetegek ,akik erkölcsös életett akarnak,tudnak élni ,csak áldozattúl estek pl egy nem normálisnak azokat tisztességes körülmények között gyógyítják.

Én szerintem erre a Magyarországi,világ állapotra, ez lenne a megfelelő megoldás.

2024. márc. 25. 11:30
 34/37 A kérdező kommentje:

32-es

Én ezért nem értek egyet a börtönök liberalizálásával a liberálisokkal ,mert

egyszerűen az egy állom világ ,amit ők elképzelnek.

Én szerintem a liberalizmus is ,csak úgy működik ,hogy csak a tisztességes emberekkel vagyunk liberálisak a nem normálisakkal pedig már nem.

Ha a börtönöket is liberalizálni akarják annyira akkor legyen úgy ,hogy külön ilyen jellegű börtönöket építenek ahová a kevésbé súlyos esetek kerülnek.De annak sem kellene átmennie a hotel kategóriába.

2024. márc. 25. 11:44
 35/37 A kérdező kommentje:
jav:állomvilág
2024. márc. 25. 11:46
 36/37 anonim ***** válasza:
44%
Közeleg a 3.vh úgyhogy lehet lesz írtás, csak kérdéses, hogy azok halnak e meg akiknek kéne. Sajnos erre nem a válasz. A gazdagék majd túlélik a bunkerekben a csórik meg a fronton meg az atomsugárban végzik.
2024. márc. 26. 19:26
 37/37 A kérdező kommentje:

36-os

Sajnos ha kitör a 3vh akkor sajnos nem a börtöntöltelékek fognak meghalni ,akik embert öltek,pedofilok,gyermek molesztálók stb.

Illetve a gazdagok ,majd ülnek hawaiion számolgatják ,hogy mennyi pénzüklett a sok fegyver eladásból,kötszerből,morfiumból,sebészeti eszközökből stb.(mert ugye egy háborúhoz nem csak tankok kellenek hanem ezek is!)

Én ezért nem vagyok híve a kapitalizmusnak illetve ennek a jobboldali beállítottságnak.Mind gazdaságilag mind társadalmilag elutasítom a jobboldalt ,mert álltalában a királyok,egyház,nemesek érdekei miatt törtki egy nagy csomó háború.Ha jót akarunk magunknak akkor erőre kapunk és leszámolunk ezekkel a személyekkel és végűl magával az állammal is végűl ,de ezt csak akkor miután megteremtettük az egyenlőséget az emberek között!Saját szavaimmal megfogalmazva.

2024. márc. 26. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!