EU-s átlag szerint tényleg siralmasak vagyunk hal fogyasztásban?
Ha valaminek nem lehet hinni az a Who :D Akik csak egy példa .a gyógyszeripar érdekében folyamatosan variálták lefele a cukorbetegségi szintet, hogy minnél több inzulint eladhassanak.Pár éve még egészséges voltál ugyanazzal a vércuk. értékkel, amiért ma már virtuál temetnek és írják fel a gyógybogyót szurit életfogyt.
Az egész egészség élelmezéstudomány egy lefizetett lószar, ha odamegyek egy "akreditál"laborhoz hogy nekem muslinca farmom van kellene egy jó tanulmány hogy a muslinca felsőcomb örlemény az jó vérnyomásra, meg véd a cukorbetegség ellen, nesze itt van rá a lóvé, már kérdezik is mikorra kellene , és hol publikálják? Mindent lehet úgy mérni és dokumentálni, hogy jó legyen, aki dolgozott már ilyesmi helyen az tudja.
Nemrég volt az aszpartamos hiszti, amikor az volt az érdek mindenki konteós laposföldes volt aki azt állította rákkeltő, öntötték is minden üccsibe mintha nem lenne holnap, mert hát olcsó volt,nagy nyereség, most meg kimondták rákkeltő, ja bocsi jó pár éve ezt mondjuk. Meghaltál közben? Így jártál :D
De nem kaja, hanem azbeszt , pontosan ugyanez ment. Népek meghaltak sorban rákban az aszbesztmegbaxta őket, konteó "neeematóóóvan" ugyanmár biztos ivott a józsibácsi, mérések tudomány megmondta, aztán hopp , betiltották, ott is leszedték ahol nem is volt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!