Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Magyar Péternek...

Szerinted Magyar Péternek sikerül megbuktattnia a fideszt?

Figyelt kérdés

2024. márc. 22. 15:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja
2024. márc. 22. 15:52
 12/21 D-Mano ***** válasza:
100%

8-as,

oké, de KIK fognak kimenni az utcára??

-Mert csak 2 tábor számít: 1) akik eddig Fideszesek voltak, 2) akik eddig nem szavaztak. Mert csak az ő szavazatukkal váltható le a Fidesz.

De szerintem Magyar Péter hívására is 90-99%-ban csak azok mennek, akik eddig is ellenzékiek voltak. Azzal meg nem lehet sokra menni, mert ők az elmúlt 14 évben eddig is sokszor vonultak az utcára, oszt' eddig nem lett belőle semmi, valószínűleg ezután sem lesz.

2024. márc. 22. 15:54
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
Ezzel nem értek egyet, nagyon sokan (ismerősi körömben is) kiábrándult Fideszesek voltak, akik azt mondták korrupt banda, de valakire tenni kell az X-et, na most őket Magyar Péter ugyanúgy megszólította, bárkivel beszélek azt mondja, rá voksolna legközelebb, mert megtudta követni a rendszert vagy épp magát.
2024. márc. 22. 16:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ott vannak akik régen Fideszesek voltak, de már nem veszi be a gyomruk, akkor ott vannak akik eddig azért nem szavaztak, mert mégis kire és ott vannak azok is, akik jobb híján ellenzékiek voltak, mert "mégsem Orbán". Én így látom.
2024. márc. 22. 16:05
 15/21 A kérdező kommentje:

,, Magyar Péter ugyanúgy megszólította, bárkivel beszélek azt mondja, rá voksolna legközelebb"

Az a kérdés hogy az x-et Orbán ellen rakja-e vagy pedig ,csak mondja ,hogy Magyar Péterre voksol legközelebb.

2024. márc. 22. 16:09
 16/21 A kérdező kommentje:

Az a baj ,hogy a környezetemben mindenki a fideszt szidja ,de valamiért minden évben 2harmaddal nyer.Nekem az a konklúzióm ,hogy azok szavaznak a fideszere ,akik verbálisan a legjobban ellenük vannak.

Van egy ismerősöm ,aki elmondta ,hogy ellenzéki ő egyszót nem mond a fideszről meg a többi ,,emberről".Csak gondolom azoknak akikben megbízik.Illetve ezzel így vagyok én is.Én is csak azoknak mondom el ,hogy ellenzéki vagyok ,akikben megbízok.Mert nincs kedvem a Mi Hazánkos skinheadekhez meg a többi nagy Magyarország hívőkkel vitázni.

2024. márc. 22. 16:15
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Azt nem tudom, de nagyon lelkesek, hogy jött valaki, aki egyenesen el tudja mondani mi nem jó itt és hogy kéne helyette, hol lépett át a Fidesz egy határt, amit nem csak ő, de mások gyomra se tud már megemészteni, ezáltal szimpatikus sok embernek. :D
2024. márc. 22. 16:17
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
Ha azt nézzük, hogy Magyarnak alapvetően nem a fidesszel van gondja, akkor nem. Magyar a fideszt akarja. csak a családi vállalkozás szintjére süllyesztett politikai kizsákmányolás nélkül. Magyar nem megbuktatni akarja a fideszt, hanem megreformálni. orbánék és rogánék, lölőék és tiborczék nélküli fideszt akar.
2024. márc. 22. 18:05
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Egy maffia szervezet egyetlen áruló miatt nem szokott megbukni. Általában az áruló húzza a rövidebbet.
2024. márc. 24. 22:10
 20/21 anonim ***** válasza:
#18 Hát kösz, de én a Fideszből sem kérek. Undorító, söpredék népség, aki az összes kampányát a gyűlöletre, a xenofóbiára és a félelemkeltésre építi. Pusztuljon az összes, akinek ezt beveszi a gyomra, meg még tapsikol is érte.
2024. márc. 25. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!