Szerinted Magyar Péternek sikerül megbuktattnia a fideszt?
Figyelt kérdés
márc. 22. 15:20
A kérdező szavazást indított:
Sikerül!
Nem!
28 szavazat
1/21 anonim válasza:
Mesét este lefekvés előtt szoktak mondani!
2/21 anonim válasza:
Orbán Viktornak sikerül megbuktattnia a fideszt?
3/21 anonim válasza:
Jó lenne, de ahogy most kinéz, valószínűbb, hogy a fidASS magát buktatja meg, Magyar Péter legfennebb végignézi páholyból és kommentálja.
De sajnos olyan forgatókönyv is van, hogy a pedofidesz simán túléli (bőven van annyi hülye az országban!).
Ennyu undorító botrányt még egy párt sem produkált soha, a Bokrai-ügytől a Kaleta- és Szájer-ügyün keresztül a pedofil ügyekig, mégis mindig akadt 2-3 millió idióta, aki megszavazta ezt a korrupt, hazug, erkölcsi hulladék bandát.
4/21 anonim válasza:
Remélem, én támogatom, ha úgy alakul.
5/21 anonim válasza:
Mivel nincs olyan, hogy fidesz, az egy hoax, igy megbuktatni sem lehet. Max az 0rbán által vezette kormányt, lehet megbuktatni, de nem hiszem, hogy ez be fog következni.
6/21 D-Mano válasza:
Szerintem a támogatói 90-99%-ban olyanok, akik eddig is ellenzékiek voltak, szóval legfeljebb annyi embert tudna mozgósítani, mint a 2022-es ellenzéki összefogás, ami meg az 1/3 elérésére is képtelen volt...
7/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom szerény véleményem szerint ,csak Magyar Péterék meg a tübbi ellenzéki ,csak meggyengíthetik max ,de még egyhamar leválasztani nem fogják addig amíg Orbán nem lép ki a politikából
márc. 22. 15:41
8/21 anonim válasza:
Ahogy nézem milyen harsány reakciói vannak a posztjainak, szerintem ha ő azt mondja vonuljunk utcára, ki is fognak az emberek vonulni, mintha megbűvölték volna a népet.
9/21 A kérdező kommentje:
8-as
És ,hogy ha utcára vonulnak az emberek akkor mi lesz?
Eddig is voltak tüntetések,vonulások stb még is ők vannak hatalmon még mindig.
márc. 22. 15:46
10/21 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy simán lehet az, ami Gyurcsánynál, ha egyszer beindul a nép és nem csak andalog békésen, ott már kénytelenek lesznek lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!