Miért szavaznak bizonyos tanárok a Fideszre?
Több tanárom is volt aki egyértelműen fideszes volt. Egyiknek 5 diplomája van és azt mondta hogy bár nem ért mindenben egyet, de összességében nem rossz amit csinálnak. Másik szerint meg jobb ha egy országnak erőskezű vezetője van, mint egy teljes demokrácia ahol "nem haladnak a dolgok". Ezzel utalva a mostani kormányra, persze nem mondta ki.
Miért támogatnak egy olyan kormányt, ami nem becsüli meg a tanárokat és pocsék fizetést ad? Én ezt nem értem.
Ismerek ilyeneket, évfolyamtársaim voltak egyetemen.
Nem annyira a fiztés, inkább az elvek miatt szavaznak a fideszre.
- "nem jönnek be a migráncsok"
- "orbánkeresztyény"
- "az ellenzék alkalmatlan"
- "ha az ellenzék lenne, még rosszabb lenne"
Egyiküknek sikerült a szaporodási követelményt teljesíteni 3 gyerekkel, szóval mondjuk ők jól járnak.
Szerintem nincs ott semmi agymosás, egyszerűen van olyan ember, család, aki négy-öt nemzedék óta elkötelezetten ugyanazt a világnézetet vallja, és tesz érte, hogy az legyen.
Rövid szólva nem csak hívők vannak, hanem szemetek is.
"A baloldalra szavazzanak, akik elvették a 13. havi pedagógusbért?"
És 14 éve a jobboldalnak azóta se sikerült visszaadnia.
Idősebb kollégáim mondták, hogy régebben volt ruhapénz, könyvpénz, most semmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!