Igaza van Schiffernek Magyar Péterrel kapcsolatban?
Az ATV műsorában mondta róla, hogy "tehát, ha valaki a saját legjobb barátját és feleségét lehallgatja, vagy róluk az engedélyük nélkül hangfelvételt készít bármilyen okból, az azt jelenti, hogy ez az ember a saját barátaihoz, a saját feleségéhez nem lojális.
Miért feltételeznénk róla, hogy a választópolgárokhoz lojális lesz?”
– teszi fel a kérdést Schiffer. Hangsúlyozta: ez vörös vonal.
„Sok mindent meg lehet tenni a politikában, de az, hogy valaki a hozzá legközelebb álló emberekről hangfelvételt készít, az olyan lojalitásproblémát vet fel, amelynek ki kéne hogy nyissa az emberek szemét” – tette hozzá.
Szóval a legnagyobb probléma itt valóban a lojalitás kérdése?
...és nem csak Schiffer mond érdekes dolgokat, de pl. Lattmann tamás is:
"Hamuban sült f*szság" Ez jó! :D
10
„hisz biztos kényelmes neki munka és felelősség nélkül belepofáznia a politikába”
Nem veszed észre, hogy te is éppen ugyanezt teszed?
"Nem veszed észre, hogy te is éppen ugyanezt teszed?"
Nem veszed észre, hogy én nem szálltam ki a politikából, de Schiffer elvileg igen? Meghogy én nem csinálok megélhetést a politikai kommentáromból? Nem látok Schiffertől semmi előremutatót, ami azt szolgálná, hogy levetkőztessük ezt az országot a mocskából. Erről a próbálkozásáról hivatalosan is lemondott, innentől kezdve nem hiteles.
„Nem veszed észre, hogy én nem szálltam ki a politikából”
Miért, ki vagy te névtelen senki?
„Nem látok Schiffertől semmi előremutatót”
Tőled sem látni semmi előremutatót.
„innentől kezdve nem hiteles.”
Te sem vagy hiteles, sőt, egyetlen politikus sem hiteles.
"Miért, ki vagy te névtelen senki?"
Miért lényeges? Mondtam egy különbséget köztem és Schiffer között, tanuld meg lenyelni a békát.
"Tőled sem látni semmi előremutatót."
Micsoda eszmefuttatás, de ugye tisztában vagy vele, hogy én nem is próbálom eladni magamat a nyilvánosságnak?
"Te sem vagy hiteles, sőt, egyetlen politikus sem hiteles."
Nem tudom, hogy ezt most milyen bölcsességnek szántad, de még hiteltelen emberek közt is értelmezhető egyfajta önazonosság. Például egy hazug ember sosem lesz hiteles, de ha nem is akarja annak eladnia magát, attól még lehet önazonos. Schiffer nem ilyen. Saját magának mond ellent néhány évente, olyasminek próbálja beállítani magát szavakban, ami ellen igazából cselekszik a gyakorlatban. Mint Kossuth Lajos, miután kimenekült Törökországba, de még okoskodott vissza Magyarországra, hogy mit kéne tenniük másoknak helyette. És ezzel szerintem rövidre is zártam. Megvan a jellemkritikám Schifferrel szemben, ha erre az a legjobb válaszod, hogy de én annyira sem vittem névtelen senkiként, akkor láthatóan nem értetted meg a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!