Jól érzékelem hogy Tóninak mást kell kitalálni, mert ez a feleség verős dolog most nem jött be Magyarral kapcsolatban?
Sajnos úgy hogy a vidéki m1-én szocializálódott, kevésbé tanult, ámde a fidesz szavazótáborának magját adó emberekhez még mindig el se jut.
Ha a vidékre nincs stratégiája MPnek akkor sajnos nem lesz kormányváltás, mert csak városi értelmiséggel nem lehet választást nyerni.
Mondom ezt úgy, hogy erőteljesen szimpatizálok a csávóval.
Szerintem jól érzékeled. Magyar Péterből mártír lett, az emberek mellette állnak.
Őszintén szólva jó lenne, ha nem ez lenne a téma, hanem normális dolgokkal foglalkoznának. Arról, hogy ki mit szeretne megvalósítani és azt hogyan képzeli. Nem vagyok kíváncsi senkinek a magánéleti veszekedéseire.
Annyira kétségbeesetten változást akarnak, hogy benne látták a megváltót.
Magyar ügyesen elébe ment ennek a támadásnak is.
Az a baj vele Tóni szemszögéből nézve, hogy belülről ismeri a rendszert, és ismeri a logikáját is. Tehát tudja, hogy Tóniék hogyan gondolkodnak és ő már előre gyárt egy megoldást arra, amit ők ki akarnak találni ellene. Eddig szépen működik a dolog.
#7: Ja, de azóta megtudták, hogy összevesztek Varga Judittal és már ki is ábrándultak belőle. Biztos így volt.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy te akarod kétségbeesetten, hogy csökkenjen a népszerűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!