Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Létezik olyan konteó a 21-ik...

Létezik olyan konteó a 21-ik századból, amiről beigazolódott, hogy igaz?

Figyelt kérdés

2024. márc. 21. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
Orbán Putyin embere.
2024. márc. 21. 18:26
 12/22 PMC Wagner ***** válasza:
73%
Talán a "mindenkit lehallgatnak"
2024. márc. 21. 18:56
 13/22 anonim ***** válasza:
20%

Abszolút felesleges sorolni, az idióták a megvezetett birkák ,akik elhiszik a mainstreamet amit a tv meg a kilóra vett szakértők mondanak, akkor sem hiszik el az ellenkezőt ,ha szemük elött van minden bizonyíték.Mert akkor dőlne a kényelmes világkép.

Felesleges forrásokat írni, sorolni. Aki akarja megtalálja.

Én már úgy vagyok vele aki hülye megdöglik, mint ahogy a sok oltott szépen elhalálozik, (nematóóvan ) aztán ennyi, senkit nem érdemes és nem is lehet meggyőzni, majd elpusztul aztán kész, ő baja köpök rá. És aki még itt sorolta a dolgokat 1-es 7-es , ő is jobb ha ezt teszi, és olyanokkal veszi körül magát akik értelmesek,képesek az önnálló gondolkodásra és ok okozati összefüggésekben látják a dolgokat és éítenek egy alternatívát. A többi vadmarhát meg hagyni kell a francba higgyenek amit akarnak.

2024. márc. 21. 20:54
 14/22 A kérdező kommentje:

Az 1-es semmit nem sorolt, a 7-es meg egyetlen konteót sem tudott írni.

Az oltottak meg nem nagyon hullanak, ki kell, hogy ábrándítsalak.

2024. márc. 21. 20:58
 15/22 anonim ***** válasza:
19%
kérdező, felesleges, meguntam ...nekem nem fogod te meg más se elmagyarázni, hogy amit látok tapasztalok, az nem úgy van.és azok is hazudnak mind akik mást tapasztaltak mint a mainstream mond. És ahogy írtam magasról leszarom a véleményét mindenkinek akik mást mondanak, mint amit én tapasztalok. Persze ők is az enyémet, ezért leszünk ellentétben . Addig nincs baj amíg nem kerülünk keményebben kontaktba vagy nem próbálnak erőszakoskodni. további jó röhögcsélést viszlát
2024. márc. 21. 21:31
 16/22 A kérdező kommentje:

Írjál egyetlen konteót, ami beigazolódott.

2024. márc. 21. 21:34
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

Ezek egyike sem volt konteó.

2024. márc. 21. 23:07
 18/22 anonim ***** válasza:
40%

Ja. A mainstream hazudik, TEHÁT amit te tapasztalat, az az egész világra igaz.

Aham...

Látod, ezért nem szabad festékhigítóra herbálozni...🤣🤣

2024. márc. 21. 23:09
 19/22 anonim ***** válasza:
17%

16, kovid mesterséges laboreredete. Ez tiltott konteo volt minden felületen bannolták ha valaki írta, (mai napig megy a röhögcsélés, mert ugye tobzoska megette a denevért aztán megették a piacon ez volt a hivatalos) de már nem egy kettő komolyabb tényleges tudós bebizonyította a mesterségesen összerakott génszekvenciát benne. És úgy kb senkit nem "zavar" hogy az évszázad legnagyobb világméretű "járványát" direkt mesterségesen kiengedett vírusok okozták.

Az mrns oltás káros hibás felesleges és szándékosan halált súlyos betegséget meddőséget turbo rákot okoz konteo. Mindenhol tiltották ezt elbagatelizálták minden oké minden jó az ótás véd, mai napig megy ez.Közben a dns-t manipuláló oltásrészecske szétterjedt a testi sejtekben (erre is aztmondták ááá olyan nincs) és amelyik sejtet arra kényszerítette, hogy tüskefehérjét gyártson, azt megtámadta a szervezet(jogosan, az a dolga,hisz az adott sejt ellenséget gyárt,ellenség és pusztítandó) ha az éppen a szívizomsejt vagy a petefészek vagy a vese akkor így járt a delikvens jobb esetben csak autóimmunbetegsége van örök életre ...

2024. márc. 22. 04:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

És ezek közül van bármelyikre bizonyítékod is?

2024. márc. 22. 05:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!