A "Most vagy soha!" c. Rákay Philip filmet, csak Fideszesek nézik meg?
Nagyon sok fricskát, gúnyt olvastam a balliberális weboldalakon erről a friss magyar filmről. Gondom amiatt, hogy Philip filmje. Egyébként szerény véleményem szerint éppen örülni kellene, hogy van még nemzeti tartalom ebben az egyre elszíntelenedő multikulturális mainstream térben. De ez az Én véleményem csak. Viszont amiatt mert az IMDB-en nagyon lepontozták az emberek gondolom, hogy ezt igazából csak a fideszesek nézik meg?
Most egyébként is nagyon puskaporos a magyar politikai közélet. A baloldaliak nem hiszem, hogy ennyi negatív vélemény olvasása után megnéznék, mert a kormánnyal azonosítják a tartalmat és erre jön, hogy az emberek mielőtt mérlegelnek, hogy megnézzenek-e valamit felmennek az IMDB-re és lássák a sok negatív pontot.
Valóban csak a Fideszesek nézik meg?
Én csak azért vagyok rá kíváncsi hogy véleményem lehessen a filmről.
A Kincsem volt szerintem az utolsó jó, nagyszabású magyar film, ha azt a szintet hozná akkor jó lenne, de sejtem hogy nem...
"Egyébként szerény véleményem szerint éppen örülni kellene, hogy van még nemzeti tartalom ebben az egyre elszíntelenedő multikulturális mainstream térben."
Marmint mit ertesz nemzeti tartalom alatt? Azt a sci-fit, amit faragott a kedves muvesz ur Magyarorszag egyik legmeghatarozobb tortenelmi esemenyebol?
Jó filmek mindig készülnek, készültek jó filmek a Rákosi-féle rendszerben kommunista propagandát fullba toló stílusban is, készülnek a NER alatt is jó filmek.
Ha ez is jónak bizonyul, megnézem, ha nem bizonyul jónak, nem nézem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!