Rákay Philip belátja végre a Tarányi Présház csődje után, hogy semmihez sem értő pancser vagy erősebb marad továbbra is az egója?
Figyelt kérdés
Itt a legfrissebb hír [link]
Tény és való, hogy az ürge nem csekély arroganciával képzeli magát született tehetségnek, de ha nem lenne a NER, a Kálmánka sehol se lenne.
2023. aug. 21. 20:41
A kérdező szavazást indított:
Szerintem rádöbben, hogy tényleg nem ért semmihez
Ilyen ember sose fogja beismerni, mert túl egoista, megy a maga feje után
A NER úgy is kihúzza a Présházat a bajból
Nem tudom mit lehetne mondani erre
15 szavazat
2/4 anonim válasza:
Amit nem ő irányított, hanem egy másik fickóé és a feleségéé volt, tegyük hozzá. Rákay sosem volt vendéglős.
3/4 anonim válasza:
Mi az, hpgy semmihez sem ért? A seggnyalás megy neki tökéletesen, mindig jó helyre dugja. Ez is egy képesség. És milyen jól megvan belőle. Szerintem te csak irigy vagy rá...
4/4 anonim válasza:
Képzelem hogy vezethette azt a présházat. Biztosan a vendégekkel is arrogánsan, lekezelően és kioktatóan bánt, ha voltak egyáltalán vendégek. Amikor én jártam Boszniában egy étteremben, amit a régi Orbászvárban rendeztek be a pincérek és az üzletvezető nagyon ügyelt mindenre, rendkívül udvariasak voltak és távozáskor megkérdezték elégedett voltam-e mindennel. Azt mondtam, ha legközelebb megint erre visz az utam mindenképp betérek ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!