Magyar Péter ma azt mondta hogy Rogánék bementek az ügyészségre és manipulálták a papírokat. Kell ennél több? A kormánynak le kell mondania?
Ha Magyar Péter azt mondja, hogy a Föld lapos akkor le kell mondania az egész világnak?
Az, hogy egy NER csecsről levágott sértődött egyén aki most politikai karriert lát abban, hogy a hozzádhasonlók tényként kezelik minden szavát az nem éppen arra ad okot, hogy mindent elhigyjünk neki. Ő csak a hozzádhasonlóknak produkálja magát.
Majd ha bizonyítékokat mutat és nem csak vagdalózik akkor ér valamit a szava, addig egy forintot se csak pár 10 ezer lájkot a Facebookon meg vergődést itt a gyakorin.
Én arra vagyok kíváncsi, hogyha igazat mondd és vannak bizonyítékai, az a nyilvánossághoz mikor jut el? Mert az ügyészség biztos nem fogja engedni a nyilvánosságra tételt, elvégre az pont az ő korrupciójukról is szól.
Ezt ki kell szivárogtatni, vagy felsőbb, nemzetközi bíróságra vinni. Utóbbi nem valami gyors.
Én úgy vagyok vele, hogy amíg nem lesz nyilvános (így vagy úgy), addig szkeptikus maradok. És ha van stratégiai érzéke, akkor még a választások előtt szivárogtatja ki.
...mert egy újabb senkiházi sz.jankó paskolja a híg kakit maga körül?
Majd megúnja.
Nem ő az első, de nem is az utolsó, aki nagy kakinak képzeli magát, mert azt hiszi, hogy ő valaki.
Közben csak egy újabb paprikajancsi, aki próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!