Magyar Péter azt igéri, hogy jövőhéten bemutatja a bizonyítékokat, és le kell mondania a kormánynak, ilyen előfrodulhat?
Figyelt kérdés
márc. 20. 16:10
1/16 anonim válasza:
Orbánékat lemondatni? Szerinted bármiért is lemondanának? Ez kb olyan, kimegyek a temetőbe és próbálom a halottakat feltámasztani.
2/16 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, sajnos nem sok reményt látok lemondásra :(
márc. 20. 16:17
3/16 anonim válasza:
1% alatti az esélye annak hogy Orbán Viktor és a Fidesz Kormány lemondjon! Amúgy meg ki jönne Orbán Viktor helyére, vagy a Fidesz helyére? Ma Magyaroszágon nincs egyetlen egy olyan ellenzéki párt is, amelyik választást tudna nyerni.
5/16 anonim válasza:
Hát ezt már mára is ígérte, elég szánalmas a fickó. Lassan kiérdemli a bohóc cimkét.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem mara igeret, hisz nem tudta,hogy milyen kihallgatasra megy.
márc. 20. 16:32
7/16 anonim válasza:
Fennt akarja tartani az érdeklődést, tipikus cliffhanger taktika.
Annyit már tud a politikáról hogy az a jó neki ha ő a főhős a történetben, uralni tudja a pillanatot és a közbeszédet.
8/16 anonim válasza:
Nem ígért mára semmit. Kitől, honnan terjed ez az infó? Én az összes bejegyzését olvastam, interjúját láttam. Egyik sem tartalmaz pontos napot hogy mikor adja át a bizonyítékokat.
9/16 anonim válasza:
6: De mára ígérte. A bizonyítékok meg nyilván elfértek volna egy táskában, ha tényleg léteznek és tényleg át akarja adni. Még azt is el tudom képzelni, hogy most gyártja le őket AI-vel, és még nem készült el.
10/16 anonim válasza:
Ma azt mondta hogy Rogánék bementek az ügyészségre és manipulálták a papírokat . Kell ennél több? A kormánynak le kell mondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!