Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapestiek főként liberálisok...

Budapestiek főként liberálisoktól kérdezném ti megvagytok elégedve Karácsony Gergellyel? Mi jókat csinált ami miatt megint szavaznátok rá?

Figyelt kérdés
márc. 19. 14:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyfelől egy város működtetése nem csak a közlekedésből áll. Máshoz meg Vitézy nem ért. Ha még Tarlós is azt nyilatkozta róla, hogy nem lehet vele együtt dolgozni, akkor azzal a sráccal minen tudása és tehetsége mellett komoly bajok vannak.

Másfelől ha nagyon konkrét dolgokat akarsz, akkor pl Karigeri megcsinálta a gyerekek ingyenes utazását, amit most Lázárék országosan másolnak.

márc. 19. 15:00
 12/25 anonim ***** válasza:
Jobb mintha egy Fideszes lenne a főpolgármester.
márc. 19. 15:13
 13/25 anonim ***** válasza:
81%

Semmi jót nem tud csinálni, mivel a kormány elvesz tőle minden pénzt és kiéhezteti a várost.

Ettől függetlenül most jártam ausztriában és teljesen jól működik, hogy a felszínen tilos parkolni, mindenhol földalatti parkolóhelyek vannak és szép tiszta, sétáló városok vannak.

De mivel a patkány fidesz mindent elgáncsol, budapest sose lesz egy modern város.

márc. 19. 15:14
 14/25 anonim ***** válasza:
23%

"Ettől függetlenül most jártam ausztriában és teljesen jól működik, hogy a felszínen tilos parkolni, mindenhol földalatti parkolóhelyek vannak és szép tiszta, sétáló városok vannak."

És épültek a földalatti parkolók... ja, nem. Nálunk odáig sikerült eljutni, hogy ne akarj autózni és ne akarj parkolni, és kész.

márc. 19. 15:17
 15/25 anonim ***** válasza:
84%
14# Leírtam hogy a fidesz elvett tőlük mindent. Kb 30% bevétele van mint ami régen volt.
márc. 19. 15:39
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
#15 Ezzel én is tisztában vagyok, na de ha valamire nincs pénz, akkor nem kéne belevágni. Nem pedig hozni a "tiltjuk, mert az pénz nélkül is megy" ad hoc intézkedéseket.
márc. 19. 15:48
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem forgatja úgy a köpönyeget, mint a vén Tarlós.
márc. 19. 17:05
 18/25 anonim ***** válasza:
74%
Makkszimálisan meg vagyok elégedve. Elég annyi, hogy nem fideszes.
márc. 19. 18:41
 19/25 anonim ***** válasza:
16# Értem, tehát züllessze le a várost és ne költsön semmire. Pont annyi eszed van mint egy átlag fideszesnek.
márc. 19. 18:53
 20/25 anonim ***** válasza:

"Elég annyi, hogy nem fideszes."

Ilyenkor jut eszembe, hogy nem csak a fideszszavazó tömegek miatt tart az ország ott, ahol. Teljesen le van csúszva mind a politikai kultúra, mind a választók igényszintje.

márc. 20. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!