Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Bayer Zsoltinak,...

Igaza van Bayer Zsoltinak, hogy inkább örüljenek ezek a politikai szereplők, hogy nem vágták pofán őket?

Figyelt kérdés

[link]

És hogy legközelebb ne szemétkedjenek, hanem szemtől szembe vállalják fel magukat? A szerző amúgy a Múzeum-kerti Orbán-beszédet megzavaró Törleyre és Puzsérra, meg az ő részére egy pólót ajándékozni szándékozó momentumos politikusokra gondolt, hogy máskor ne húzogassák az oroszlán bajszát - vagy ha mégis, akkor utána ne picsogjanak a következményeken, hanem kussoljanak.

2024. márc. 18. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Bayert akkor szoktam hallgatni, ha már kifogytam a jó humoristákból és még szeretnék egy jót röhögni.
2024. márc. 18. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, akár te magad is eldönthetnéd ezt kérdés nélkül, hiszen a te pénzedből mondja azt, amit mond.
2024. márc. 18. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
9%
Kérdem én: ha Törley és Puzsér ennyire markáns ellenzéki, akkor miért a Fidesz-rendezvényre mentek el zavart kelteni, miért nem a totális érdektelenségbe fulladt ellenzéki rendezvények egyikén csápoltak az éppen szónokló balféknek? A jelenlétükkel jelentősen megemelhették volna a pár százas közönség létszámát. :D
2024. márc. 18. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Ezen mi az említésre méltó? Bayer mindenkit pofán vágna, vagy eltaposna az általa ismert trágár szavak felsorolása közben, aki nem hithű fideszes. Ehhez még ellentüntetni sem kell.
2024. márc. 18. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!