Igaza van Bayer Zsoltinak, amikor így beszél erről az újabb hangulatkeltésről?
Érdekes egy lelkivilága van ám ennek a Boyler Zsótikának, mert ahogy elnézem, nagyon-nagyon sokat foglalkozik a b-zikkal meg transzikkal.
Érdekes módon nekem fogalmam sincs, hogy L. Márk mikor mit csinál, hol dolgozik, honnan rúgják ki épp, ahogy az összes többi celebb-zi meg celebtranszi viselt dolgairól sincs tudomásom.
Egyszerűen nem érdekelnek.
Egyáltalán nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy Boyler Zsótikának az a titkos, perverz hobbija, hogy otthon felveszi a felesége magassarkúját meg fehérneműit és egy felcsatolható bránerrel kuratja magát az asszonnyal.
#5: "Érdekes módon nekem fogalmam sincs, hogy L. Márk mikor mit csinál, hol dolgozik, honnan rúgják ki épp, ahogy az összes többi celebb-zi meg celebtranszi viselt dolgairól sincs tudomásom.
Egyszerűen nem érdekelnek."
Hát épp ez az! Ezek a figurák már a ballib médiafogyasztók számára is cikik, sőt visszataszítóak. Ezért aztán a ballib mainstream média nem ír róluk, te pedig ezért nem ismered őket.
Azt hiszem, a múltheti Bayer Showban láttam, hogy Angliában Down-kóros szerencsétleneket öltöztetnek be és festenek ki az LMBTQ-lobbisták:
Miért nem hallasz ezekről a ballib médiában? Mert elhallgatják. Mert számukra is kínos, de nem mernek róla nyíltan beszélni (és elítélni), hanem helyette inkább lapítanak. Nos, többek közt ezért hallatja a hangját Bayer Zsolt, hogy végre vegye már mindenki észre, hogy mi folyik a csodálatos, liberális Nyugaton.
Tehát vegyünk már észre végre egy egyébként teljesen marginális, jelentéktelen dolgot, csak azért, hogy bosszankodhassunk rajta :DD
Hát ez aztán k-rva logikus :D
Amúgy nem vagyok ballib - rühellem a balosságot úgy, ahogy van. Ezért rühellem a fideszt is, a szocializmus óta nem volt ennyire komcsi kormánya ennek az országnak.
És egyébként az ellenzéket is pont ezért rühellem.
Itt minden egyes kib-szott párt komcsi, mindegyik a kádárista szellemben nevelkedett kisemberek nosztalgia igényeit akarja szolgálni, legfeljebb abban van különbség, hogy az ellenzék internacionalista komcsi, a fidesz meg a mi tanyánk meg nacionalista komcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!