Varga Judit elfelejtett tejfölt venni, emiatt nem készült el a rakott krumpli. Magyar Péter ezért asszonyverőbe ment át. Mi igaz ebből a hírből?
Figyelt kérdés
márc. 18. 13:08
1/15 anonim válasza:
Szerinted honnét tudjuk,nem voltunk ott a legtöbben.
2/15 anonim válasza:
Tejföl nélkül elég gáz a rakott krumpli, én egy kis pirospaprikát is szoktam belekeverni.
3/15 anonim válasza:
"Varga Judit elfelejtett tejfölt venni, emiatt nem készült el a rakott krumpli. Magyar Péter ezért asszonyverőbe ment át."
Dobj egy linket is... köszi...
4/15 A kérdező kommentje:
márc. 18. 13:13
5/15 anonim válasza:
A NERsasszonyokat nem az eszükért szeretik. Biztos ez is olyan baki, amikor novákkatica zsebkendővel csüngött az ablakon kívül a kertben.
6/15 anonim válasza:
Nem tudom, ő is megvehette volna a tejfölt(Péter),demokrácia van, nem kizárólag az asszony feladata ez.
7/15 anonim válasza:
Nem kellett volna elfelejtenie, hibázott!
8/15 anonim válasza:
De, ha petike a ner kitartottja volt, tuti nem fog magának tejfölt venni. Őt ki kell szolgálni.
9/15 anonim válasza:
Nyilván egy politikusnak tisztában kell lennie azzal hogy nem nagyon hibázhat mert abból baj lesz.
10/15 anonim válasza:
Megírta hogy nem verte a feleségét. A kérdésed így rágalmazás, provinkább jelentem a kérdést, nehogy bajba kerülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!