A baloldali szavazókat tényleg frusztrálja az, ha a magyar labdarúgó válogatott EB-re jut, meg ha a kézilabda válogatott kijut az olimpiára meg a vízilabda válogatott világbajnokságot nyer?
Engem zavar, érthetetlen számomra hogy mindennél, minden állampolgárnál fontosabb a foci.
Ha nem lenne ennyi szociális probléma az országban tiszta szívvel tudnék szurkolni, így amíg ez a mocsok van addig nem megy, mert a foci csak egy pénzt zabáló játék.
(Nem vagyok baloldali.)
2
Arra gondolsz, hogy ne legyen foci, mert vannak alkoholistáink és drogosaink, valamint van egy renitens kisebbségünk?
3
Arra gondolok, legyen foci, de ne élvezzen mindennél nagyobb prioritást.
Kit érdekelnek ezek a hobby sportok? Mennyire szánalmas amikor valaki abban látja a nemzeti hovatartozását hogy szeret e egy sportot a másik vagy sem.
Ha engem meg érdekel mondjuk a ???? Társasjáték akkor mondjam azt a másik honfitársamra hogy nem eléggé hazafi mert nincs vele tisztába hogy kell strategozni?
Szánalmas aki egy hobbyba éli ki a nemzetiségét.
7
Az is szánalmas, amikor valaki elő akarja írni, hogy tilos megélni a nemzetiségi hovatartozást.
8/8
Jajj de édes a hisztikitörésed. Kérlek idéznéd a 7 es kommentem hol tiltja meg hogy kiéld a nemzeti hovatartozásodat?
Jajj nem volt ilyen? Akkor minek hisztikézel? Hogy lehet 2 pipás valaki? Folyamatosan ritka nagy marhaságokat, vagy full retard fidesz propagandát kell tolni ahhoz. Te melyik vagy? A retardált vagy a propagandista? :)
9
Ha én hisztis vagyok, akkor te pedig betegesen fidesz rögeszmés.
Tessék, itt egy puszi, ettől jobban leszel: 😙🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!