Támogatnátok, hogy azoknak a felhasználóknak, akik telespamelik ezt a kategóriát Magyar Péteres kérdésekkel használati díjat kelljen fizetniük minden egyes Magyar Péteres kérdés után az oldal üzemeltetőjének?
Figyelt kérdés
márc. 18. 10:42
1/10 anonim válasza:
Persze, már megy is neked a terhelés a bankszámlára. :D
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem, én az ötletgazda vagyok örüljön az üzemeltető, hogy csinálom neki a bizniszt.
márc. 18. 10:47
3/10 anonim válasza:
Dehogynem, Magyar Péteres kérdés, egykategória.
4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy terheljék csak nyugodtan a bankszámlámat, ami nincs azt nem lehet terhelni :D
márc. 18. 10:53
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem megtaláltam a Magyar Péteres kérdések íróját:D
márc. 18. 10:56
7/10 anonim válasza:
És? Mindig telerakják valamilyen témával vagy valakivel, ami/aki nagyon pörög. Pl. korábban MZP.
8/10 anonim válasza:
Bocs, nem én vagyok a Magyar Péteres kérdéskiíró, de jópofa volt beszívatni az ötleteddel. :DDD (1. 3. 5.)
9/10 A kérdező kommentje:
De te vagy, innen már nincs visszaút:D
márc. 18. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!