Balog püspök miért püspök még?
Figyelt kérdés
A reformátusok nem tudnak, vagy nem akarnak megszabadulni tőle?márc. 18. 07:39
12/19 A kérdező kommentje:
márc. 29. 10:20
13/19 anonim válasza:
Az lmtq nem akart kiállni a pedofilokért, most miért csodálkoznak, ha más igen...
15/19 anonim válasza:
Biztos tudja kik szeretik még a kisfiúkat, így érinthetetlen
16/19 anonim válasza:
Mint az összes többi, olyan szennyeket tudnak egymásról, amit el sem tudsz képzelni, ezzel pedig bármit el lehet sikálni. Nem nehéz kitalalni ezeket. És akkor még nem tudod milyen alkupozíciók vannak a világpolitikában. Miközben eljátszuk a nagy szuverenitast. Én is marha nagy szuverén vagyok, amíg nem jön a feleségem. Bár mondjuk én ennyivel megúsztam és önként vállaltam.
17/19 A kérdező kommentje:
Ha már az egyházi vezetőkben nincs kellő gerinc a Balogtól való elhatárolódáshoz, akkor legalább a református közösségek léphetnének egy tisztességeset Balog leváltása irányába!
szept. 6. 09:05
18/19 anonim válasza:
A református közösség lép, lelép és otthagyja az egyházát.
19/19 anonim válasza:
A vallásukat gyakorló keresztények egy nagyon szűk kör, ea nem éppen az erkölcsös emberek közül kerülnek ki. Az egyházakat pedig az állam tartja el, nem az egyházi adókból finanszírozzák magukat, így fontos jóban lenniük az állammal, hogy kapják a pénzt. Lényegében ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!