Ki fog derülni valaha az alábbi cikk címében feltett kérdés Magyar Péter kapcsán? Nyilvánosságra fognak kerülni bizonyítékok?
Judit asszony eléggé kisportolt és karakán, önálló egzisztenciával, szóval már akkor sem hinném el az ő egyoldalú bántalmazását, ha nem ő lett volna az igazságügyminiszter a váláskor. De hát ő volt, jóval nagyobb hatalommal, jobb kapcsolatokkal mint a férje, ráadásul testőrök is védték, így elég hiteltelen a videó, amit posztolt, nehéz őt az elnyomott, kiszolgáltatott áldozat szerepében látni.
Viszon továbbra is kap havi 1-5 millió közötti összeget (volt értelme az egyetemek privatizálásának, remek "kádertemető"!), szóval ha kérnek tőle valamit, akkor megteszi.
13:
Vér nem folyt, az jó!
Mindazonáltal mind a személyi szabadság megsértése, mind a kényszerítés erőszakos bűncselekménynek számít, így perdöntő, hogy fizikailag akadályozta-e a távozásban, illetve magukra zárta-e a lakást a Varga kinyilvánított távozási szándéka ellenére.
Ha tényleg csak a rendőr felszólítására engedte ki az ajtón, az már meleg helyzet lehet Magyarnak
#14 21:40
Nem tudom, megtudhatjuk-e valaha, hogy ez az információ milyen mértékben a lejáratás része és milyen mértékben valóság.
A lejáratás ugyanis elindult (ahogy szokott a Fidesz-rendszer részéről), innentől kb. semmi sem biztos...
15
Én a fidesznek már azt sem hiszem el, ha azt mondják, hogy kék az ég.
Most olvastam, hogy Osváth Zsolt ügyében is valótlanságot állított a fideszes propaganda.
Hogyan tudnak ezek az emberek tükörbe nézni?
Magyar ügyében is elég beszédes, hogy anno nem történt semmilyen feljelentés, és az a mondat, amit állítólag mondott, hogy bosszút fog állni a kormányon, az is elég árulkodó. Hogy lehet olyanon bosszút állni, aki teljesen feddhetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!