Szerinted a Magyar Péterrel szembeni párkapcsolati erőszakkal kapcsolatos sejtetés alapos?
Pont olyan sértődött ner-lovag, mint Simicska.
Bezárult a pénzcsap.
7-8-9-10:
Titeket nem is izgat, hogy igaz-e? Vagy most nem értek rá gondolkodni ezen, mert “hí a haza”?
Ne legyetek már olyanok, mint a legelvakultabb fideszes rajongok, akik leszarták, hogy mi történt Bicskén, csak azt nézték, hogy ki és miért támadja a nyilvánvaloan ártatlan Endrebácsit és “talpig tisztességes” megmentőit..
12:
Ebben igazad van, a minta ismert és kipróbált.
A különbség az, hogy most az áldozat is megszólalt a nyilvánosság felé a sokat sejtető videoval.
Miért nem akkor hozták nyilvánosságra, ha igaz volt, amikor állítólagosan történt?
Jah mert akkor nekik ártott volna? Vagy mert nem is volt ilyen?
Ugyanaz a lemez mint K.Endre kapcsán. Nem az a baj, hogy kegyelmet kapott, hanem hogy kiderült. Itt se az lenne a baj nekik, ha egy NERes veri az asszonyt (lásd: vak kommondor)
Van egy sztori, amire látszólag rá lehet húzni a nőverést, amit nem lehet bizonyítani, ellenben elég érzékeny téma. Karaktergyilkosság.
Közben meg mindenki játssza az álszentet, mintha mindenkinek a házassága tökéletes lenne és nem lennének viták. Amiből egy pletykás szomszéd néni hasonlóan ki tudna kanyarítani egy jó kis asszony/férjverést.
#13: Egy válás gyakran jár komoly összeveszéssel, ahol a felek egymás ellen játszanak, nem feltétlenül tisztességes eszközökkel.
Judit asszony egyrészt kellőképpen karakán, másrészt kellőképpen kisportolt ahhoz, hogy párkapcsolati erőszak alanya legyen. Nem mellesleg a válás idején igazságügyi miniszter saját testőrrel, sokkal jobb kapcsolatokkal, mint a férj. Így a posztja a szegény védtelen párkapcsolati erőszak áldozatról magára vonatkoztatva elég hiteltelen. Szerintem.
19:
Állítom, hogy van egy erre vonatkozó sejtetés, amiről ellenzéki lapok sora írt (én is a 444-ről értesültem, utána csekkoltam Varga FB-ját).
Ne füllentgess rólam Ripost-os modorban légy szíves:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!