Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted a Magyar Péterrel...

Szerinted a Magyar Péterrel szembeni párkapcsolati erőszakkal kapcsolatos sejtetés alapos?

Figyelt kérdés
[link]

márc. 17. 23:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
38%

Pont olyan sértődött ner-lovag, mint Simicska.

Bezárult a pénzcsap.

márc. 18. 00:04
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

Juhász ellen is bejött az "asszonyverő" jelző: [link]

Noha később kiderült, hogy szimpla lejáratás (de addig a választás már lefutott): [link]

Szerintem 15.-én látták, hogy a vártnál népszerűbb Magyar Péter, valamit lépni kell ellene.

márc. 18. 00:06
 13/33 A kérdező kommentje:

7-8-9-10:

Titeket nem is izgat, hogy igaz-e? Vagy most nem értek rá gondolkodni ezen, mert “hí a haza”?

Ne legyetek már olyanok, mint a legelvakultabb fideszes rajongok, akik leszarták, hogy mi történt Bicskén, csak azt nézték, hogy ki és miért támadja a nyilvánvaloan ártatlan Endrebácsit és “talpig tisztességes” megmentőit..

márc. 18. 00:07
 14/33 anonim ***** válasza:
91%
Tudja hogy működik a rendszer, ha vaj lenne a füle mögött nem lépett volna ki a reflektorfénybe, mert tudja hogy egyből kicsinálják ezzel. Én nem hiszem el. A Fideszből meg a legnemtelenebb támadást is kinézem. Varga Judit sunnyog mióta lemondott, meg az ÁSZ vezetőjével kavar. Ő benne akar maradni a pixisben, azt csinálja, amit mondanak neki.
márc. 18. 00:10
 15/33 A kérdező kommentje:

12:

Ebben igazad van, a minta ismert és kipróbált.

A különbség az, hogy most az áldozat is megszólalt a nyilvánosság felé a sokat sejtető videoval.

márc. 18. 00:12
 16/33 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem akkor hozták nyilvánosságra, ha igaz volt, amikor állítólagosan történt?

Jah mert akkor nekik ártott volna? Vagy mert nem is volt ilyen?

Ugyanaz a lemez mint K.Endre kapcsán. Nem az a baj, hogy kegyelmet kapott, hanem hogy kiderült. Itt se az lenne a baj nekik, ha egy NERes veri az asszonyt (lásd: vak kommondor)

Van egy sztori, amire látszólag rá lehet húzni a nőverést, amit nem lehet bizonyítani, ellenben elég érzékeny téma. Karaktergyilkosság.

Közben meg mindenki játssza az álszentet, mintha mindenkinek a házassága tökéletes lenne és nem lennének viták. Amiből egy pletykás szomszéd néni hasonlóan ki tudna kanyarítani egy jó kis asszony/férjverést.

márc. 18. 00:16
 17/33 anonim ***** válasza:
91%

#13: Egy válás gyakran jár komoly összeveszéssel, ahol a felek egymás ellen játszanak, nem feltétlenül tisztességes eszközökkel.

Judit asszony egyrészt kellőképpen karakán, másrészt kellőképpen kisportolt ahhoz, hogy párkapcsolati erőszak alanya legyen. Nem mellesleg a válás idején igazságügyi miniszter saját testőrrel, sokkal jobb kapcsolatokkal, mint a férj. Így a posztja a szegény védtelen párkapcsolati erőszak áldozatról magára vonatkoztatva elég hiteltelen. Szerintem.

márc. 18. 00:17
 18/33 anonim ***** válasza:
89%
Juci eljátszotta a hitelét így tök mindegy mit mond
márc. 18. 00:23
 19/33 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, alig 5-6 órás hír ez, és te meg csontig benyalva állítómondatban állítod, hogy Magyar Péter verte Juditot, mint ha ott lettél volna a szobában és végig nézted volna... ha már az elvakultságról papolsz másoknak... xD :P Előbb legyen egy feljelentés, utána egy bírósági ítélet vagy hiteles tanuk vagy videó, ne egy 6 órás FB poszt alapján beszélj állítómondatban.
márc. 18. 00:52
 20/33 A kérdező kommentje:

19:

Állítom, hogy van egy erre vonatkozó sejtetés, amiről ellenzéki lapok sora írt (én is a 444-ről értesültem, utána csekkoltam Varga FB-ját).

Ne füllentgess rólam Ripost-os modorban légy szíves:)

márc. 18. 00:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!