Hogyan lehet töröltetni magad a MKKP adatbázisából?
Annak idején optimista voltam, és jelentkeztem "passzívistának". Mára már nem igazán tudok ezzel azonosulni, ráadásul fárasztó, hogy telefonon felhívnak, és rákérdeznek, megyek-e a programjukra.
Viszont sehol semmi nincs arról, hogyan lehetne ennek véget vetni, ami egészen abszurd. Egyszer egy e-mailt kaptam, ahol leírták, hogy ha regisztrálom a [link] honlapon, ott meg tudom tenni. Hát, nem így van, sehol erre nincs konkrét lehetőség. Ráadásul ez a honlap jelent tájékoztatót a passzivisták számára, de elképesztő módon sehol egy impresszum, illetve elérhetőség (bár azt most észrevettem, hogy a szervezőknek lehet üzenetet küldeni).
Ugyanabban az e-mailben azt is írta az illető, hogy neki is lehet írni. Ja, csak elvileg ő a napokban kilépett a pártból...
Vagy valamilyen központi címre kellene írni?
Szóval ha esetleg valaki tud valami hasznosat mondani, azt örömmel veszem. Értem én, hogy viccpárt, de azért a személyes adataimat komolyan szeretem kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!