Szerintetek a Magyar Kétfarkú Kutya Párt befogkerülni a parlamentbe a következő választássorán?
A véleményeteket a pártról akár le is írhatjátok.
Kíváncsi vagyok ,arra is.
Bekerül, és lepisilik kövér asztalát.
Hajrá kétfarkú!!! :)
Kerdezo 2 es vagyok
Ha nem egy part ideologiaja alapjan szavazzak meg az emberek a parlamentbe bekeruleshez elegendo szavazatot, akkor mi alapjan? Nev alapjan? Kepviselo alapjan? Amugy attol tartok mindkettore igen a valaszom, ugy ahogy a Fideszre is. Anelkul, hogy tudnak nagymertekben kik/mik, vannak emberek akik: Fidesz? IGEN! Ketfarku? IGEN! DK? IGEN! Mi Hazank? IGEN! Pedig fogalmuk sincs mi a programjuk, ideologiajuk - csak azt, hogy Orban Viktor, Donath Anna vagy a legszebb es talan a nyari 38 fokos esot elo idezo nev: Gyurcsany Ferenc -> Mar azonnal tudja az atlag magyar, hogy mit tegyen ezen nevek hallatara, de a partjaikra, miket kepviselnek, ideologiara sz*rnak ra.
Alapvetően az ideológia alapján kellene szavazni ,de én szerintem az emberek nagy része nem tudja ,hogy pl: mit jelent a liberalizmus vagy ,amit folyton összekevernek a nacionalizmus,Nationalsozialismus(Nácizmus).
És ami miatt ,hogy nem tudják ezt az alapján döntenek nevek,arcok alapján.
És én szerintem e miatt nem indokolt az ,hogy most belinkeltek egy olyan kérdést ,ami az ideológiát tárgyalja elsősorban.
Kieg:
A nacionalizmust keverik a Nationalsozialismus(Nácizmus) ,mert hasonló kiejtésre a két szó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!