Tényleg rossz lenne ha Lmbtq-t be engednék az iskolába? Ők átnevelnék a gyermekeinket?
#40 Akárhogy is nézem, a gyerekek arcába tolt szexualitás az pedofília. Még akkor is az lenne, ha heteroszexualitásról lenne szó, pláne így. Viszont heteróknak általában eszükbe sem jut rátukmálni a szexet a gyerekekre, míg ti meg vagytok sértődve azon, ha valaki ezt nem akarja hagyni nektek. Az elmúlt hetekben-hónapokban több pedofilt is elkaptak, és mit ad Isten, mindegyikük búzi volt. A homoszexualitás és a pedofília kéz a kézben jár, hiába tagadjátok.
A tudomány mindig alá volt rendelve az aktuális diktatúrának, ma sincs ez másképp. Aki kimondja a nyilvánvalót, hogy az általad felsorolt szexuális devianciák (mondjuk a "transzneműség" már nem deviancia, hanem súlyos elmezavar) betegségek, annak tönkreteszik a karrierét.
Az idézett szöveg egyébként úgy is megállja a helyét, ahogy te átírtad. Rasszista és egyben igaz.
Küld már át azokat a tudományos iratokat, amik igazolják hogy a transzneműség nem defekt...
Ez máig vitatott dolog. Csak ugye be van fogva annak a szája aki mást publikál, és a cancel kultúra gondoskodik róla hogy tönkretegyék.
Másrészt már ne haragudj hogy jön ide a származás? Létezik olyan hogy trans vagy meleg gén? :D külön rasszba tartoznak a homoszexualis emberek?
Próbálom a logikád megérteni, de nem megy...
#40 +
Tehát ha valakinek pikkelysömör betegsége van a bőrén és azt mondom rá ez biológiailag rendellenes, akkor pikkelysömörfób vagyok?
Kicsit definiald már pontosabban hogy van ez? :D
És ki kérem magamnak hogy engem lehomofóboz!
Nem utálok, nem bántanék soha azért valakit mert meleg.
Én felőlem házasodjanak is...
Attól, hogy nem nyalom be ezt a kierőszakolt, megvett több sebből vérző áltudományos F**ágot hogy ez biológiailag normális tendencia még nem vagyok homofób...
Támogatni kell őket valóban, de nem hazugságokkal.
“Akárhogy is nézem, a gyerekek arcába tolt szexualitás az pedofília. Még akkor is az lenne, ha heteroszexualitásról lenne szó, pláne így. ”
Ezzel annyira nyilvánvalóvá tetted, hogy neked csak azzal van baj, ha a gyermekek tudnak a melegek létezéséről.
“Viszont heteróknak általában eszükbe sem jut rátukmálni a szexet a gyerekekre, míg ti meg vagytok sértődve azon, ha valaki ezt nem akarja hagyni nektek. ”
Ez meg azt bizonyítja, hogy tipped sincs, mi történik érzékenyítéskor, felvilágosításkor. De mivel te szexuális tárgyként tekintesz a gyermekekre, így szerinted más is.
“Az elmúlt hetekben-hónapokban több pedofilt is elkaptak, és mit ad Isten, mindegyikük búzi volt.”
Ja, hogy ezekből lett hír, miközben ezt terjeszti a fasiszta propaganda évek óta. Ki gondolta volna 🤡
“A homoszexualitás és a pedofília kéz a kézben jár, hiába tagadjátok.”
Nem mi tagadjuk, hanem a valóság.
“A tudomány mindig alá volt rendelve az aktuális diktatúrának, ma sincs ez másképp.”
Na, így kell valóságtagadni. Az is remek jele a fasizmusodnak, hogy csak diktatúrában tudsz gondolkodni.
“Aki kimondja a nyilvánvalót, hogy az általad felsorolt szexuális devianciák (mondjuk a "transzneműség" már nem deviancia, hanem súlyos elmezavar) betegségek, annak tönkreteszik a karrierét.”
Úgy érted az a kókler, aki tagadja a tudományt, nevetség tárgya lesz és kitaszítják tudományos körökből? Helyes.
“Az idézett szöveg egyébként úgy is megállja a helyét, ahogy te átírtad. Rasszista és egyben igaz”
De gondolom hisztizni fogsz hogy fasisztának hívtalak, ugye?
“Küld már át azokat a tudományos iratokat, amik igazolják hogy a transzneműség nem defekt...”
Csak pl az aktuális verziója a mentális betegségek listájának 🤡
Plusz az is szép, hogy fogalmad sincs a tudomány állásáról, de van véleményed.
“Ez máig vitatott dolog. Csak ugye be van fogva annak a szája aki mást publikál, és a cancel kultúra gondoskodik róla hogy tönkretegyék.”
A tudomány és kisebbségek 2000 éves elnyomása után elég gáz, amikor a fasiszták cancel culture miatt sírnak.
“Másrészt már ne haragudj hogy jön ide a származás? Létezik olyan hogy trans vagy meleg gén? :D”
🤡🤡🤡
Tényleg képtelen vagy felfogni, mit bizonyítottam?
“Tehát ha valakinek pikkelysömör betegsége van a bőrén és azt mondom rá ez biológiailag rendellenes, akkor pikkelysömörfób vagyok?”
Áh, ügyes fasi. Nem, sem a melegség, sem a transzneműség nem betegség.
“Attól, hogy nem nyalom be ezt a kierőszakolt, megvett több sebből vérző áltudományos F**ágot hogy ez biológiailag normális tendencia még nem vagyok homofób...”
Fasik sírnak nem létező erőszak miatt. Wow. Na, mi az áltudományos abban, amit a teljes tudományos szféra elfogad?
“Magyarországon évtizedek óta senkinek semmi bántódása nem esett azért, mert ferde hajlamú,”
Hogy mi van? Ugyanazon a Magyarországon élünk?
Én a 42, 43, 44 vagyok.
Baromi sértő amiket itt irogatsz.
Én nem sértegettem senkit az írásomban, inkább észérvek helyett "lefasizol" engem. Nem vagyok fasiszta, mélységesen elítélem az elnyomást, a fajgyűlölő ideológiákat. És a 20 századot az emberiség egyik legsötétebb korszakának tartom.
"Áh, ügyes fasi. Nem, sem a melegség, sem a transzneműség nem betegség."
Én nagyon buta gyerek vagyok, nem hiszem el, kérlek győz meg erről. Miért nem biológiai rendellenesség?
"Tényleg képtelen vagy felfogni, mit bizonyítottam?"
Nem látom a levezetést. Nem vagyok képes felfogni mit bizonyítottál.
"A tudomány és kisebbségek 2000 éves elnyomása után elég gáz, amikor a fasiszták cancel culture miatt sírnak."
Nem vagyok fasiszta, de akkor azért adsz lét jogosultságot a cancel culture miatt, mert mert elvoltatok nyomva és ez a bosszú jár nektek?
Akkor miben különböztök a fasitáktól?
Átnevelni mire? Elfogadásra?
Nem értem mitől félnek... attól, hogy a gyerek tudja mi az a meleg, még nem lesz az, egy meleg sem lesz heteró attól, hogy beszélnek neki róla
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!