Tényleg rossz lenne ha Lmbtq-t be engednék az iskolába? Ők átnevelnék a gyermekeinket?
De miért az lmbtq szektának kell delegalni a felvilágosítást erről?
Más nem képes a homarokrol beszélni?
“Mit kell ezen oktatni? Magánügy!”
Pl hogy a gyermek ne legyen olyan homofób emberi hulladék, mint egyesek itt.
“A valóság az, hogy a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk.”
A tudomány nem ért egyet veled. Tudod, a Föld sem lapos.
“De miért az lmbtq szektának kell delegalni a felvilágosítást erről?”
Ez az “az lmbtq” fasiszta kitaláció. És melegségről miért ne olyan ember beszéljen, aki saját tapasztalatból tud pl az ostoba homofóbokról mesélni?
Én jobboldali, konzervatívként sem támogatom az abuzálás semmien formáját!
Azt tökre jó lenne ha az iskolában, óvodában, minél korábban a gyerekeket megtanítani az egymás iránti tiszteletre, elfogadásra, hamár a szülő erre alkalmatlan volt.
Nem csak homoszexualitás, transzexualitas miatt szokták abuzalni egy gyereket az iskolában. Itt alapból azzal van baj hogy a gyerekeket nagyon gonoszak egymással. Ennek okairól pedig szakemberek tudnak mesélni.
Nem hinném ha a Drag Queen-ek mennek be tanítani a bullying ellen bármelyik gyerek komolyan venné őket...
Magam részéről a gyerekeimnek azt tanítom, ami a biológia könyvekben van. Szerintem biológiai rendellenességgel rendelkeznek az lmbtq tagjai, de ez nem azt jelenti hogy abuzalni, utálni kell őket. Ezt a mentalitást adom tovább a gyerekeimnek. Ebben - még - szabadságom van... Csak itt az a probléma, hogy ebbe is korlátozna minket - szülőket - az lmbtq. Ez a legbosszantóbb dolog számomra.
Ugye tudod, hogy minden alkalommal, amikor lepedózod az lmbt embereket (jobboldaliként én a helyedben nem pedóznék, nagy hagyománya van a gyermekek zaklatásának nálatok), mindenkivel közlöd hogy ostoba vagy és csak a gyűlölet vezényel?
És igen, aki nem fogadja el a tudományos tényeket, minthogy sem a melegség, sem a biszexualitás, sem a transzneműség nem defekt, nem betegség, az homofób és transzfób. Bizonyítom azzal, hogy minden szexualitásra, nemre utaló szót kicserélek rasszra utalóval a válaszóló szövegében:
"Magam részéről a gyerekeimnek azt tanítom, ami a biológia könyvekben van. Szerintem biológiai rendellenességgel rendelkeznek a feketék, de ez nem azt jelenti hogy abuzalni, utálni kell őket. Ezt a mentalitást adom tovább a gyerekeimnek. Ebben - még - szabadságom van... Csak itt az a probléma, hogy ebbe is korlátozna minket - szülőket - a fekete propaganda. Ez a legbosszantóbb dolog számomra."
Ugye, hogy ugye? Ez bizony rasszista szöveg lenne, így ugyanez a melegekről, transzneműekről homofób és transzfób.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!