Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miben különb...

Magyar Péter miben különb mint a többi ellenzéki? Mennyiben gondolod hitelesnek?

Figyelt kérdés
márc. 16. 11:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%
#10 Abból a legegyértelműbb, hogy van médiatámogatása. Ha független lenne, nem lenne.
márc. 16. 13:18
 12/22 jpeacefuler ***** válasza:
9%

Egyáltalán nem tartom hitelesnek. Ezt már leírtam máshol is

, egy másik kérdésre reagálva: köpönyegforgató. Szép elképzeléseket demonstrál, de egy olyan embertől mit lehet várni, aki arra az asztalra sz.rik, ahonnan nem olyan rég még bőségesen és jóízüen evett? Megbízhatatlan alaknak tartom, etikátlan a viselkedése. Nem fair játékos.

márc. 16. 13:27
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
#11 és gyurcsány fizeti? Tudnál számlát mutatni? Tudtad hogy a kormány ad támogatást gyurcsány kampányára is. Akkor a kormany is Gyurcsány embere? :)
márc. 16. 13:44
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
#13 A kormány minden pártnak ad kampánytámogatást, mert ez a törvény. De ha már itt tartunk, gyurcsány apádnál többet senki nem tesz a Fidesz 2/3-áért, még maga a Fidesz sem.
márc. 16. 14:00
 15/22 anonim ***** válasza:

#14 Sosem szavaztam Gyurcsány szektájára nem tudom miről beszélsz.

Csak ideböfögsz hülyeséget bizonyítékok nélkül.

márc. 16. 14:05
 16/22 anonim ***** válasza:
#15 Melyik pártszövetségre szavaztál legutóbb? Abban melyik a legerősebb párt? Annak ki az elnöke? Na látod.
márc. 16. 15:03
 17/22 anonim ***** válasza:

#16 Érvénytelenül szavaztam, pont azért mert az összefogában ott volt a DK és az MSZP :)

Egyéb infót még tudsz rólam?

márc. 16. 15:13
 18/22 anonim ***** válasza:
#17 Igen. Azt, hogy hazudsz :)
márc. 16. 15:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Hitelesnek gondolom, de itt nem erről van szó. Ami most történik, az ahogyan Péter is fogalmaz, egy válságtünet. Mert a nép kezdte el felemelni, hogy végre változás legyen. A nép miatt történik az, ami történik, Péter pedig ezt elfogadva teszi, amit a nép szeretne. A magyaroknak elege van egy elszigetelt vezérből, aki újra és újra ugyanazt kántálja. Elege van a Magyarország Kormánya propaganda posztokból a Facebookon. Egy ember kell nekik, aki lejön közéjük, aki elérhető, aki meghallgatja őket, aki válaszol az üzeneteikre, és aki azokat a kéréseket képviseli, amiket el szeretnének érni (pl. egészségügy rendbetétele).

Változás kell, ezt mindenki érzi, és az első szembejövő embert, aki ezzel azonosulni tud, felkarolja a nép, most Magyar Pétert.

Én is érzem. Köztisztviselőként egy fideszes város Önkormányzatánál sosem mertem még csak belájkolni sem fideszgúnyoló vicc mémeket. Azért sem, mert a fideszes hivatali vezetők között voltak nagyon rendes emberek is, akiket szeretek, de azért főleg, mert féltettem az állásomat. De Pétertől megtanultam, hogy igenis fel kell vállalnunk a véleményünket, ha változást akarunk. (Még köztisztviselőként is lehet véleményemet, mégha pártban tisztséget nem is vállalhatok). És ezt nem csak neki kell tennie! Mert ő egyedül semmit sem fog tudni elérni. Ránk van szükség, a népre, nekünk kell most tennünk valamit, felemelni egy Pétert, még akkor is, ha esetleg csövörből vödörbe kerülünk, mert változást csak kockáztatva tudunk elérni. Bár én hitelesnek gondolom Pétert, de ha nem is az, akkor is, most kell változtatni, ilyen hullám nem biztos, hogy lesz még egy!

Szükségünk van egy emberre, akit mi teszünk naggyá, azért, hogy a mi érdekeinket képviselje. Azt hiszem, ezt hívják demokráciának... Ez az ember most végre talán eljött Magyar Péter személyében!

márc. 17. 06:39
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 Te komolyan elhiszed, hogy a nép karolta fel? Akkor hogyan lett vele egyszerre tele az egész média? Az nem a népé.
márc. 17. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!