Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai nap Magyar Péter leválto...

A mai nap Magyar Péter leváltotta az ellenzéket?

Figyelt kérdés

2024. márc. 15. 17:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

Minen Magyar Péter kérdéshez beírnom.

Eddig ez rogán legjobb kreálmánya, tényleg nagyot megy, a sok hülye még bekajálja.... Azon nem gondolkodnak, hogy honnét van máris stábja, pénze egy ekkora rendezvényre...🤦 A fidesz keménymag előbb menne a Mi hazánkhoz, minthogy MPéterre szavazzanak. Szóval nagy valószínűséggel a csalódott liberálisokat fogja tovább szalamizni. Ezért küldték be.

2024. márc. 15. 18:25
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Még maga Mózes is kételkedett Jézusban, pedig látta a fehér galambot....
2024. márc. 15. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
Mózes az Ószövetségben volt.
2024. márc. 15. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Senkinek se kell a 60iqs fidesz kemenymag valamit elnéztél
2024. márc. 15. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem néztem el semmit. A kormányváltáshoz kellenek a fideszesek is....
2024. márc. 15. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem elég a Budapesten központosuló libsi gittegylet... Főleg, hogy vidéken dől el a választás. Nem sokat érték 23 budapesti mandátummal....
2024. márc. 15. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:

#2 Márki-Zay Péter soha nem volt tagja a Fidesznek. Ő csak szimpatizánsuk volt. Egyszerű választópolgárként szavazott rájuk, azt is utoljára 2010-ben.

Akkor még én is a Fideszre szavaztam, azóta meg egyszer sem. Akkor szerinted én is "áruló" vagyok. Sőt azóta már "elárultam" az LMP-ét, a Kutyapártot, és a Momentumot is.

2024. márc. 15. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!