Magyar Péter hatalmas tömeget mozgósított. Ő lenne az új ellenzéki erő, aki elhozhatja a kormányváltást?
#20 Szó se róla, én szeretném, hogy a fidesz ketté osztódna, mert akkor le könnyebben le lehetne győzni egy választáson. Főleg ebben a választási rendszerben, amely az egyéni választókerületek megnyerésére épül, és még második forduló sincs. Ha ketté osztódna az 50%-os fidesz, akkor könnyebben eléjük lehetne kerülni. Úgyhogy támogatom, osztódjanak csak.
A fidesz politikája leginkább a "belvárosi" rétegnek felel meg. Abszolút gazdagpárti, abszolút elitista, pont a "belvárosi" rétegnek felel meg, senki másnak nem jó. Nem, nem lennénk beljebb egy újabb elitista párttal. De mondom, osztódjanak csak, minél többfelé. Csak ezt ne kezeljük az ellenzék részeként, mert ezek egymás klónjai lennének. Nincs javított fidesz, az elitista belterjeskedésnek, aminek Magyar Péter is a része volt, nincs javított változata. Ezt a Móricz-regényekből tudjuk. Ezt nem lehet megjavítani, csak megtartani vagy a szemétdombra kihajítani.
#21: Én nem gondolom, hogy ne lehetne egy javított változata. Biztos lehetne egy teljesen más irányba is menni, de ahhoz társadalmi támogatottság is kell, amit nem látok, hogy honnan lenne meg.
Szerintem jobb egy ilyen feljavított Fidesz, amelyik nem rendelkezik teljhatalommal és kompromisszumra kényszerül, mintsem a jelenlegi bebetonozott korrupt kétharmados banda, amelyik 0/24 mossa az emberek agyát.
Miden Magyar Péter kérdéshez beírnom.
Eddig ez rogán legjobb kreálmánya, tényleg nagyot megy, a sok hülye meg bekajálja.... Azon nem gondolkodnak, hogy honnét van máris stábja, pénze egy ekkora rendezvényre...🤦 A fidesz keménymag előbb menne a Mi hazánkhoz, minthogy MPéterre szavazzanak. Szóval nagy valószínűséggel a csalódott liberálisokat fogja tovább szalamizni. Ezért küldték be.
Ebben az országban orban engedélye nélkül nem lehet új pártot alapítani, se semmit.... Elég, csak ebből kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!