Magyar Péter hatalmas tömeget mozgósított. Ő lenne az új ellenzéki erő, aki elhozhatja a kormányváltást?
10
Legyen tervük mit csinálnak másképp.
#14: "Kormánypártit át nem húzol az ellenzéki oldalra."
Nekem van a közvetlen környezetemben, aki átszavazna rá, úgyhogy ebben nem lennék biztos.
"Ez MZP-vel megbukott. Akkor is az volt a mantra, hogy egykori fideszest kell indítani, mert majd meggyőzi a fideszeseket."
Attól, hogy neki nem sikerült, másnak még sikerülhet. Akkor én nem érzékeltem fideszes körökben, hogy egy pillanatig is elbizonytalanodtak volna. Most nem ezt látom.
"Nem a meggyőzhetetlen fideszes tábort kell ostromolni, hanem az a 30%-ot meggyőzni, amely nem ment el szavazni."
Igen, rájuk is lehet alapozni, meg jól is hangzik a 30%, de mindenki úgyse fog soha szavazni. És egyébként mit gondolsz, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok majd meg tudják őket szólítani? Ha erre képesek lennének, már megtették volna.
16#
Átlehet húzni kormánypártit az ellenzéki oldalra.
Viszont nem mindegy, melyik ellenzéki oldalra.
Ahol Gyurcsány, Szabó Tímea és a hasonszőrűek csücsülnek, oda nem.
Ha Magyar Péter csinálna egy új pártot, ami a Fidesz javított változata, akkor arra igen, átszavaznának.
"de semmivel nem lennénk beljebb egy fidesz 2.0-val."
Mitől nem?
A Fidesz ideológiai szempontból teljesen megfelel az emberek többségének.
Nyilván, van egy szűk belvárosi réteg, akiknek nem.
Ami a többséget zavarja, az a "zavarban halászat", korrupció, közbeszerzések személyre szabása....stb
Ha lenne egy javított Fidesz ezek nélkül, valószínűleg leválthatná Orbánék bandáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!