Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter hatalmas tömeget...

Magyar Péter hatalmas tömeget mozgósított. Ő lenne az új ellenzéki erő, aki elhozhatja a kormányváltást?

Figyelt kérdés

2024. márc. 15. 16:20
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
72%
Én rühellem a NER-t ,de az egykori csicskákat se tartom sokra,akik kiléptek belőle. Szép és jó,hogy megjött az esze Magyar Péternek, de azért ez így túl gyors nekem,h pár hónapja még a nerlovagként élvezkedett,most meg itt előadja a megváltót. Már így is dunát lehet rekeszteni az önjelölt messiásokból,akik az x+1-dik párt létrehozásával darabolják tovább az amúgy is darabjaiban lévő ellenzéket. Kérdezem,ez hogy fogja leváltani a NER-t? Mert technikailag minél több párt,nekik annál könnyebb nyerni,a kamupártokat már be se kell vetniük lassan.
2024. márc. 15. 16:41
 12/50 anonim ***** válasza:
67%

10

Legyen tervük mit csinálnak másképp.

2024. márc. 15. 16:45
 13/50 anonim ***** válasza:
45%
#11: Például úgy, hogy nem elkötelezett kormánypárti szavazók is szavazhatnak rá. Ha ebben nem hiszünk, akkor meg mindegy is, mert akkor soha nem lehet őket leváltani. Ha csak a jelenlegi ellenzéki pártok szavazóival számolunk, az egyszerűen nem elég.
2024. márc. 15. 16:51
 14/50 anonim ***** válasza:
52%
#13 Kormánypártit át nem húzol az ellenzéki oldalra. Ez MZP-vel megbukott. Akkor is az volt a mantra, hogy egykori fideszest kell indítani, mert majd meggyőzi a fideszeseket. Hát nem győzte meg, cserébe egy csomó baloldali nem ment el szavazni. Ez a stratégia egyszerűen nem működik. Nem a meggyőzhetetlen fideszes tábort kell ostromolni, hanem az a 30%-ot meggyőzni, amely nem ment el szavazni.
2024. márc. 15. 16:55
 15/50 anonim ***** válasza:
Kedves 11es menj sírni a sarokba, süllyedj az apátiádba magadban.
2024. márc. 15. 17:02
 16/50 anonim ***** válasza:
59%

#14: "Kormánypártit át nem húzol az ellenzéki oldalra."

Nekem van a közvetlen környezetemben, aki átszavazna rá, úgyhogy ebben nem lennék biztos.

"Ez MZP-vel megbukott. Akkor is az volt a mantra, hogy egykori fideszest kell indítani, mert majd meggyőzi a fideszeseket."

Attól, hogy neki nem sikerült, másnak még sikerülhet. Akkor én nem érzékeltem fideszes körökben, hogy egy pillanatig is elbizonytalanodtak volna. Most nem ezt látom.

"Nem a meggyőzhetetlen fideszes tábort kell ostromolni, hanem az a 30%-ot meggyőzni, amely nem ment el szavazni."

Igen, rájuk is lehet alapozni, meg jól is hangzik a 30%, de mindenki úgyse fog soha szavazni. És egyébként mit gondolsz, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok majd meg tudják őket szólítani? Ha erre képesek lennének, már megtették volna.

2024. márc. 15. 17:03
 17/50 anonim ***** válasza:
53%

16#

Átlehet húzni kormánypártit az ellenzéki oldalra.

Viszont nem mindegy, melyik ellenzéki oldalra.

Ahol Gyurcsány, Szabó Tímea és a hasonszőrűek csücsülnek, oda nem.

Ha Magyar Péter csinálna egy új pártot, ami a Fidesz javított változata, akkor arra igen, átszavaznának.

2024. márc. 15. 17:05
 18/50 anonim ***** válasza:
8%
Fontos hogy aki reménytelenül érzi magát, apátiában van stb az maradjon csendben. Hagyjuk azokat az embereket akik még tudnak hinni, és tenni valamit, bármilyen kicsi dolog is az. A többiek szedjék az antidepresszánst vagy szavazzanak a pedofideszre
2024. márc. 15. 17:09
 19/50 anonim ***** válasza:
70%
#16 Én viszont biztos vagyok benne. A fideszesek nem inognak meg, nagyon szórványos ellenpéldák lehetnek csak. Nem állítottam, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok tudnák meggyőzni a szavazni el nem menő 30%-ot, de az biztos, hogy egykori fideszessel nem fog menni. Még ha menne, akkor sem lenne értelme, mert ugyanazt csinálná, mint a fidesz. Biztos vannak, akiknek nagyon szimpatikus a hirtelen megvilágosodó szerep, de semmivel nem lennénk beljebb egy fidesz 2.0-val.
2024. márc. 15. 17:11
 20/50 anonim ***** válasza:
79%

"de semmivel nem lennénk beljebb egy fidesz 2.0-val."

Mitől nem?

A Fidesz ideológiai szempontból teljesen megfelel az emberek többségének.

Nyilván, van egy szűk belvárosi réteg, akiknek nem.

Ami a többséget zavarja, az a "zavarban halászat", korrupció, közbeszerzések személyre szabása....stb

Ha lenne egy javított Fidesz ezek nélkül, valószínűleg leválthatná Orbánék bandáját.

2024. márc. 15. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!