Támogatnád, hogy a keletimádók költözzenek inkább keletre?
Egy olyan lakosságcserére vagy áttelepülésre gondolok, amely során az EU-t, a NATO-t, a Nyugatot és Európát gyűlölők és az illiberálisok egyszerűen Oroszországba vagy a Kínai Népköztársaságba költöznének innen, az EU- és NATO-tag Magyarországról.
Szerintetek jó ötlet lenne? Akár lehetne egy magyar autonómiát is kialakítani valamelyik gyéren lakott oroszországi vidéken.
Ezzel segíthetnék a demográfiai csőd szélén álló Oroszországot is, pótolnák a háborús veszteségeket és ellensúlyoznák a kivándorlást, hasznosan építve az illiberalizmust a fronton és a hátországban egyaránt. Ők pedig végre egy illiberális, EU-n és NATO-n kívüli országban élhetnének, boldogan.
Támogatnátok ezt?
Én teljesen tudnám támogatni ezt.
De én azt az ötletet is tudnám támogatni, hogy ők maradnak Magyarországon és én vagy mi megyünk Ny-Európába lakni.. ha vásárolnak egy ingatlant, mindenki happy lenne, én legalább is biztosan. :)
Viccet félre téve, az a legviccesebb, mikor ezek a nyugat ellenes emberek nyugatra mennek pénzt keresni.. xD Miközben azt puffogják, hogy Magyarországnál nincs tökéletesebb ország... xD
Nem kell, de azt viszont mindenképp, hogy egy csoportos körutazással nézzék meg ezeket az országokat és lássák, milyen Oroszország Moszkván túl, mi van Kinában és a kettő között.
Lássák a thai és fülöp-szigeteki ladyboy bárokat, a mérhetetlen mennyiségű drogot, ami ezen a területen van, és azt, hogy mi az, amit ők annyira preferálnak. Én jártam ezeken a területeken, ezért szeretném, hogy ők is lássák.
Én az olyan botegyszerűen gondolkodóakat telepíteném pl a tajgára, mert aki a mai napig agyilag nem fogta fel, a nyugattal a libbantizmus ez egyik fő probléma....illetve vannak olyan demagóg módon gondolkodók, akik valamiért a liberalizmust hozzák összefüggésbe a nyugattal.
Olaszország, nemsokára usa, portugália, egyre több jobb oldali párt mond valamit kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!