Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy a keletimádók...

Támogatnád, hogy a keletimádók költözzenek inkább keletre?

Figyelt kérdés

Egy olyan lakosságcserére vagy áttelepülésre gondolok, amely során az EU-t, a NATO-t, a Nyugatot és Európát gyűlölők és az illiberálisok egyszerűen Oroszországba vagy a Kínai Népköztársaságba költöznének innen, az EU- és NATO-tag Magyarországról.

Szerintetek jó ötlet lenne? Akár lehetne egy magyar autonómiát is kialakítani valamelyik gyéren lakott oroszországi vidéken.

Ezzel segíthetnék a demográfiai csőd szélén álló Oroszországot is, pótolnák a háborús veszteségeket és ellensúlyoznák a kivándorlást, hasznosan építve az illiberalizmust a fronton és a hátországban egyaránt. Ők pedig végre egy illiberális, EU-n és NATO-n kívüli országban élhetnének, boldogan.

Támogatnátok ezt?

márc. 15. 11:53
A kérdező szavazást indított:
Igen, minden fél számára előnyös volna egy ilyen megoldás.
Nem támogatom, inkább bomlasszák belülről az EU-t, a NATO-t és az egész Nyugatot.
Nem tudom / Nem érdekel / Más, leírom kommentben
19 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen tudnám támogatni ezt.

De én azt az ötletet is tudnám támogatni, hogy ők maradnak Magyarországon és én vagy mi megyünk Ny-Európába lakni.. ha vásárolnak egy ingatlant, mindenki happy lenne, én legalább is biztosan. :)

Viccet félre téve, az a legviccesebb, mikor ezek a nyugat ellenes emberek nyugatra mennek pénzt keresni.. xD Miközben azt puffogják, hogy Magyarországnál nincs tökéletesebb ország... xD

márc. 15. 11:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, de azt viszont mindenképp, hogy egy csoportos körutazással nézzék meg ezeket az országokat és lássák, milyen Oroszország Moszkván túl, mi van Kinában és a kettő között.

Lássák a thai és fülöp-szigeteki ladyboy bárokat, a mérhetetlen mennyiségű drogot, ami ezen a területen van, és azt, hogy mi az, amit ők annyira preferálnak. Én jártam ezeken a területeken, ezért szeretném, hogy ők is lássák.

márc. 15. 12:02
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem.. Én azt támogatom, hogy a nyugatimádók húzzanak Nyugatra, a keletimádók meg Keletre. Magyarország meg maradjon a magyaroké!
márc. 15. 12:13
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, engedtessék meg nekem, hogy ne kelljen se a Nyugatot, se a Keletet imádnom.. Imádni eleve csak Istent szabad, a hazámat is max csak szeretem.. Érted? Sem a Keletet, sem a Nyugatot nem imádom. Ez Magyarország, nekem Magyarország a "szerelmem".
márc. 15. 12:16
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Támogatom, de amellett, hogy tartom az Orosz Föderációt és a Népi Kínát, emelek egy Izraellel (többségük a Szovjetunióból vándorolt be eredetileg).
márc. 15. 12:17
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Mit adott nekünk a Kelet? 50 év kommunizmus és orosz elnyomás, tatárjárás, török félhold uralma 150 évig. Mit adott nekünk a Nyugat? Trianon, náci megszállás a 2.vgh-ban, a labancok leverték a szabadságharcainkat, az USA meg folyton belepofázik a magyar belügyekbe élén Pressmannal.. Kérdező! Az baj, hogyha en se nyugati, se keleti rabigát NEM kérek???
márc. 15. 12:25
 7/14 anonim ***** válasza:
15%
6-os vagyok.. Mi van, hogyha szeretem a nyugati szabadságot, meg a keleti hagyományokat is? Nem ez tesz bennünket magyarrá, mint valami olvasztótégely?? Teny, hogy a nyugati demokráciával jobban rokonszenvezek, DE a Nyugatnak is vannak hibái és a Kelet sem maga a Sátán.. Ezt kellene megérteni. Rokonszenvezek Nyugattal, de nem imádom. Kritikus vagyok mindkét irányba.
márc. 15. 12:30
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Én az olyan botegyszerűen gondolkodóakat telepíteném pl a tajgára, mert aki a mai napig agyilag nem fogta fel, a nyugattal a libbantizmus ez egyik fő probléma....illetve vannak olyan demagóg módon gondolkodók, akik valamiért a liberalizmust hozzák összefüggésbe a nyugattal.

Olaszország, nemsokára usa, portugália, egyre több jobb oldali párt mond valamit kérdező?

márc. 15. 12:56
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Én inkább félbevágnám az országot. Nyugat Magyarország marad az unióban, Kelet Magyarország csatlakozik a Szovjetunióhoz. Aztán mindkét fél boldogul ahogy tud. Kíváncsi lennék mennyi különbség lenne mondjuk 50 év alatt
márc. 15. 13:13
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
9# Miért kell folyton majmolni valakit? Miben más az, hogyha valaki nyugati segget nyal keleti helyet..?
márc. 15. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!