Támogatnád, hogy az aki támogatja a katonák küldését Ukrajnába és a háború megindítását előbb azokat sorozzák be a hadseregbe?
Mostanában főleg a boomer korosztályból hallani, hogy támogatják a háborút meg a harcokat, főleg azok akiknek úgymond védve van a s.gge, és másokat hajtanának a halálba, miközben aki habzószájjal háborút akar, az meg otthon a fotelben böfögi fel a flakonos sört a pecsétes trikójára.
Támogatnád-e, hogy ezeket az embereket sorozzák be elsőként a seregebe és a front azon szakaszába vigyék, ahol a legkeményebbek a harcok?
Butaságot írsz.
Minden európai és magyar ember érdeke az, hogy minél messzebb legyen a hazájától egy olyan despotikus diktatúra, mint Oroszország.
Ha pedig a megállïtásukhoz fizetett zsoldoshadsereg kell, akkor ennek felállítását és bevetését Oroszország ellen maximálisan támogatom.
2-es
Hogy lesz, azt azért ilyen erősen nem merném a helyedben kijelenteni, azért nem vagy te olyan tanult és magas iq-val rendelkező, hogy ezt a falusi kanapédból meg tud állapítani mi lesz biztosan. És de rajtam múlik, mert ha tegyük fel kitörne a háború, akkor a kijelentés első napján lépnék le innen, még a behívó előtt...hogy katonaszökevény legyek, előbb kellene egy behívó, ráadásul úgy, hogy át is vettem, gondolom ezzel nem voltál tisztában, szóval ja, hülye lennék megvárni ezt.
4-es
Oké, de nincs zsoldoshadsereg se reguláris, harcolni akarsz Oroszország ellen, miért nem fogsz fegyvert és mész a frontra harcolni? miért másokat akarsz küldeni magad helyett?
Először is nem a háborút támogatják, hanem az agresszorral szembeni fellépést, az agresszor pedig Oroszország. Moszkva támogatja a háborút, ők indították a hadműveletet, az ukránok meg a Nyugat védekezik.
Másodjára háborúba az menjen aki tud harcolni. A NATO-nak elég nagy hadereje van, olyan profi katonákból akiknek ez a munkája. Ha az a parancs hogy menni kell, akkor menni kell, ezt minden katona tudta amikor elvállalta ezt a munkát.
5-ös
A nemzet védelme? Milyen nemzetért kellene meghalni? Ezért a magyarért? Aki úgy tesznek keresztbe egymásnak ahogy csak tudnak? a nemzeti vezetőink, úgy lopnak szét minket röhögve, ahogy csak tudnak, miközben mi meg röhögve tapsolunk ennek? Azért a nemzetért, akik különböző nézetek és ideológiák miatt képesek lennének kivégezni a másik nemzeti társukat és annak családját ? A II. VH-ban a fronton harcoló katonák a háború meg a szovjet fogságból hazatérve, számos magyar katona vagyontárgyát és ingatlanját szétlopták a saját szomszédjaik nincstelenné téve a katonákat, ezért a nemzetért kellene nekem harcolni?
Én azt szeretném, ha putyin talpnyalóit soroznák inkább az orosz hadseregbe, a családjuk pedig költözzön Oroszország csodálatos, illibernyákos társadalmába.
Akinek ennyire büdös az EU, a NATO, a Nyugat, az egy dicsőséges inverz honfoglalással tolasson csak vissza a csodás keletre, ahonnan már 1000 évvel ezelőtt is Nyugat felé népvándoroltak a mi őseink is.
oroszország úgyis a demográfiai csőd szélén áll, 40 milliós nyugati diaszpóra mellett, csak a putyini háború kezdete óta elmenekült onnan 3 millió ember!
A 3 millió fideszesnek és putyinimádónak nagyon jó helye volna abban a fogyatkozó társadalomban!
8-as
Akikről te beszélsz azok önkéntes szerződéses katonák, én nem róluk beszéltem, hanem arról, hogy a boomerek a szerződéses hivatásos katonák mellett is küldenék azokat is meghalni a frontra, akik nagyon nem akarnak háborúzni...én róluk beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!